Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ki találta ki azt a baromságot...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki találta ki azt a baromságot, hogy még a csúnya nők/lányok is könnyen jutnak szexhez?

Figyelt kérdés
Mivel kapcsolatban senki nem vállal fel a külsőm miatt, ezért beletörődtem abba, hogy akkor csak szex legyen - ugyanis, a semminél jobb. Több internetes oldalon is megfordultam már ez ügyben; chat.hu, randivonal, Fb csoportok. Mindegyiknél olyan jellegű visszautasítást kaptam, hogy az életkedvem is elment... Múltkor pl ráírtam egy 53 éves férfira, hogy érdekelné-e szexkapcsolat. Erre az volt a válasza, hogy semmi vonzót nem lát bennem, és hogy fel sem állna rám. Ezen úgy meglepődtem, és nem azért mert önelégült vagyok, hanem mert 18 éves vagyok. És még egy idősebb férfi (IS!!!) visszautasított. Én már nem tudom hol ismerkedjek, vagy hogy hol keressek bármit is, ami férfihez köthető, mert 0 esélyem van mindenkinél. Nem éreztem, hogy ennyire csúnya vagyok, de legalább most már tudok róla... Nem értem, miért hárítják a férfiak a nőkre a visszautasítást, meg miért mondják, hogy “ó, azoknak könnyebb”, holott semmivel sem könnyebb egy nőnek, sőt... A férfiak hamarabb nézik meg a külsőt. Szóval, ezt cáfolnám még ezernyi érvvel, de hát tök felesleges, úgy tűnik...
2020. máj. 25. 09:52
1 2 3
 11/28 $$$$$ ***** válasza:
100%
Na mostmar nagyon kivancsi vagyok rád. Egyszerüen nem tudom elhinni hogy 18 eves lany létedre nem talalsz senkit se...
2020. máj. 25. 10:11
 12/28 anonim ***** válasza:
83%
de te is tudod, hogy nem csak szexet akarsz, akkor magadat is csak ámítod ezzel, sőt ha tartós a dolog, akár egy kis lágyabb résszel, akkor azt hiszed a másik már többet érez, ez elég veszélyes lelkileg rád nézve
2020. máj. 25. 10:12
 13/28 A kérdező kommentje:
12# Igazad van... Csak rám minden “veszélyt” jelent, mert nagyon hamar tudok csalódni.
2020. máj. 25. 10:17
 14/28 anonim ***** válasza:
74%
Irjál! gyere! megölellek! (De azt, hogy örökre veled maradok nem igérhetem.) Küldöd már a privit????
2020. máj. 25. 10:36
 15/28 anonim ***** válasza:
83%
Úgy vagyok ezzel a sztorival, hogy hiszem, ha látom. A szó szoros értelmében. Nem gondolom hogy ez előfordul egy 18 éves lánnyal.
2020. máj. 25. 10:38
 16/28 A kérdező kommentje:
15# Nem kell elhinned. Én meg azt nem hiszem el, hogy komolyan gondolod, hanem csak provokálni akarsz. És akkor mi van? :)
2020. máj. 25. 10:41
 17/28 anonim ***** válasza:
18 évesen azért ne temesd még magad ;) változni is fogsz sokat, ruhatárad, külsőd, fizikumod, stílusod...nyugi, nincs még veszve semmi, de ilyen butaságba, hogy 50+os emberekre ráírsz, főleg azért csak, hogy megszexeljen, nem kell ;)
2020. máj. 25. 11:04
 18/28 anonim ***** válasza:
Nem tudom, ki találta ki,de igazat adok neki. F 48
2020. máj. 25. 11:11
 19/28 anonim ***** válasza:
0%

Ha mutatsz pár képet magadról, lehet megduglak.

De nem ígérek szerelmet, csak egy kemény dugást ha tetszel.

2020. máj. 25. 11:16
 20/28 anonim ***** válasza:
30 eves szingli ferfi vagyok. Irj privit, megnezlek kepen. :)
2020. máj. 25. 11:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!