Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ábrándultál már ki a szexből?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ábrándultál már ki a szexből?

Figyelt kérdés
2023. jún. 22. 22:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
93%

Igen, a férjemmel kapcsolatban. Unalmas, erőltetett, a női mivoltomat legyilkoló volt vele.

A végén már azt gondoltam, hogy kész, ennyi volt, 41 évesen oda jutottam hogy meguntam a szexet...

Aztán kinyílt a világ és kiderült hogy a nagy fenét, csak kellett egy olyan partner aki nem aláz, hanem emel.

2023. jún. 22. 22:51
 2/12 anonim ***** válasza:
94%
A szexből nem, de a szexualitásból sajnos többször is.. amikor látom, hogy egyes emberek mit tesznek vagy hogy viselkednek csak azért, hogy "legyen szex" az valahol kiábrándító, hogy ennyire meg tudja határozni sokszor az életünket..
2023. jún. 22. 22:51
 3/12 anonim ***** válasza:
32%

Mert burgonya vagy 🥔 🤣

2023. jún. 22. 22:52
 4/12 anonim ***** válasza:
91%
Lehet hülyén hangzik de szűz vagyok és nem is akarom elveszíteni. Láttam hogy a körülöttem lévőknek mi a kapcsolat és hogy mi a szerepe benne a szexnek és inkább azt mondom hogy nem kérek belőle.
2023. jún. 22. 22:59
 5/12 anonim ***** válasza:
96%
Igen. Ígéretes egyalkalomnak tűnt de annyira más volt mint én, hogy elment a kedvem teljesen...
2023. jún. 22. 23:04
 6/12 anonim ***** válasza:
89%

Igen.

Alapvetően elég túlfűtött vagyok. Szerettem a szexet. Nem dugásként, hanem fontos volt hozzá, hogy legyen valami, ami megfog a másikban. Nem feltétlenül szerelem, de lássam érdekesnek.

Volt pár kapcsolatom, viszont ezekben sokat csalódtam, szexuálisan is.

Volt egy lány, akinél én lettem volna az első. Elég bújós volt, de a szexet húzta nagyon. Távkapcsolat volt, de azért eltelt pár hónap és találkoztunk jó párszor. Végül közölte, hogy megismert valakit, randizna vele. A 2. találkozójukon lefeküdt vele.

Volt egy másik lány, akivel sokáig együtt voltam. Jellemzően én kezdeményeztem a szexet. Aztán, a dolgok vége fele egyre többször panaszkodott, hogy én mindig csak szexet akarok, amikor szóvá mertem tenni, hogy azért 2 hét szex nélkül nekem már kezd soknak lenni. Később szétmentünk. Elkezdett tinderezni. Gyakorlatilag aki jobban nézett ki, az vihette is. Egy csomó dolgot bevállalt lazán, amik miatt nálam problémázott. Kb. fél év alatt 10 srác ment át rajta. Aztán jött vissza sírva, hogy de velem jobb volt minden. Hát, nem hittem el.

Volt olyan lány is, aki hazudozott, hogy neki bejönnek azok a dolgok, amik nekem. Ezeket azért tette, hogy jobban bejöjjön. Aztán a kapcsolatban meg borzalmasan semmilyen volt a szex.

Voltak azért pozitív élményeim is, de 1 lánynál tudtam azt érezni igazán, hogy valóban kíván és minden passzol. Szóval, a rengeteg negatív tapasztalat miatt kiábrándultam a szexből. Nem hiszem, hogy valaha lesznek még normális élményeim ezzel kapcsolatban. Nem hiszem, hogy menne a megfelelő kötődés hozzá, valószínűleg kapcsolatban sem. Megértettem, hogy mivel nem nézek ki elég jól, így inkább csak kellék lenne a szex, mintsem valódi dolog, amit velem akarnának. Szóval, mivel nem nézek ki elég jól, úgysem élhetem meg teljesen a szexualitásom.

2023. jún. 22. 23:22
 7/12 anonim ***** válasza:
87%
Én se akarom elveszíteni
2023. jún. 23. 00:28
 8/12 anonim ***** válasza:
83%

7-es

4-es vagyok. Sokan vannak így mások is de nem hangoztatják mert az manapság szégyen.

2023. jún. 23. 00:30
 9/12 anonim ***** válasza:
93%
Igen. A szexszel csak a baj van. 1. Eltelt tíz év, és még nincs partner. 2. Lett 1,de féltékeny mindenkire. 3. A gyerekek miatt ritkán lehet szex. 5. Közeleg a klimax, a férfi merevedése már nem a régi. 6. Klimax után a nő beszűkül, és hátat fordít a férjének. Mikor is volt jó? Mégis egyfolytában csak arra gondolok. Hogyan kéne hátrább sorolni az élet fontos dolgai közt?
2023. jún. 23. 07:06
 10/12 anonim ***** válasza:
91%

9

Ezért felesleges ezzel foglalkozni. Túlságosan rágörcsölnek az emberek hogy jó legyen. Ha nincs, baj sincs velem

2023. jún. 23. 07:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!