Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, nők? Alkalmi vagy szexkapcsolatban nálatok hogy van?
Én is megmondanám, hogy csukja be maga után az ajtót, ha nem tetszik, de szerencsére amikor közöltem a játékszabályokat, azért elfogadták.
Mondjuk, hogy te nem akartál semmit, csak a másikra vártál pasiként, az is sokat elárul rólad....
Hát nem tudom, igazából nem ismersz de köszi jól meg vagyunk 17 éve együtt.🤣
Semmi probléma a szex az remek és kölcsönösségen alapul nálunk nem önzőségen és elvárásokon.
Akkor meg nem igazán értem a problémád, pont ezt írtam én is.
(De kifejtem: Ha egy random alkalmi pasit egy nő megelőlegezve kielégít, annak kb ott a vége. Na ezért írta a #11 is, hogy nem jótékony szolgálat, és teljesen igaza van.
Fordítva ez nem igaz, + utána lehet szexelni, ahol a pasi kb garantáltan elélvez. A nő meg nem valószínű. Ezért akinek van önbecsülése, az a biztosra megy.)
Na most az alkalmi kapcsolat arról szól ,hogy bizonyos időközönként össze jártok élvezitek egymást és az életet. Ezek után mindenki megy tovább a maga útján.
Ez rendszerint hosszú távú dolog,havonta egy két alkalommal vagy heti rendszerességgel.
Így ez azt jelenti van ideje a partnereknek össze szokni idővel,ki mit,hogyan élvez jobban. Tudom mert öt évig voltam ilyen kapcsolatban.Tehát nem feltétlenül kell ez a cirkusz ,hogy akkor adok amikor kapok.
Nem mellesleg a kérdés is erre irányult. Az egy éjszakás kaland meg teljesen mindegy. Ott ez dolog szintén nem fog működni. Sem férfi sem nő részről ha ezzel indul a beszélgetés.
De hogy a másik felére is reagáljak ez gumi nem gumi kérdés.
Olvasva itt a kommenteket az orális sz X során a betegségek ugyanúgy elkaphatóak. Tehát az hogy szex gumiban orál meg natúr az igazából felesleges.
A gumi arra jó nyilván ,hogy a nem kívánt terhességet megakadályozza.
Vírusok: HIV fertőzés veszélye szájon keresztül nagyon kicsi, azonban annak valószínűségét kizárni nem lehet; a vírus nemcsak a vérben, nyálban, de a hüvelyváladékban és a spermában is megtalálható. A fertőzés veszélyét tovább növeli, ha valaki nem figyel a szájápolásra, a szájon belüli sebek (ínybetegség, seb, gyulladás, gombás megbetegedések) a vírus szaporodását segítik.
Herpesz vírus: (HSV-1, HSV-2) mindkét fajtája orális szex során is megkapható, átadható, és átterjedhet a test többi területére.
HPV (Human Papinoma Vírus, szerepe van a méhnyakrák kialakulásában) : Több mint száz típusát különbözteti meg az orvos tudomány, ezek egy része a bőrt, másik a nyálkahártyát támadja meg, utóbbiak közül mintegy hatvan típus felelős a száj (garat, gége, nyelőcső), a méhnyak, a hímvessző vagy a végbél megbetegedéséért.
Hepatitis A és B vírus: A vélemények megoszlanak, hogy szájon át fertőző-e, bár a nyálból is kimutatható a jelenléte, ha már a szervezetbe bekerült.
Baktériumok: Szifilisz: A klasszikus nemi betegséget nemcsak közösüléssel, de orális úton is egyszerű elkapni. A betegség lefolyása három szakaszra bontható, az első és második szakaszban még sikeresen gyógyítható a bakteriális megbetegedés, a beteg néha tünetmentes is, de végig fertőző, a harmadik szakaszban bár nem fertőző többé, de már nem gyógyítható.
Chlamydia trachomatis: Ez egy vírusszerűen viselkedő baktérium, amely a sejtekben szaporodik. Vaginális, anális és orális szex útján is terjed.
Tripper (gonorrhoea, kankó): Már a nyálkahártyák érintésével is fertőz, legtöbbször anális vagy vaginális úton terjed, de a szájon át is elkapható, a tünetek mindig ott jelentkeznek, amely területtel a baktérium találkozik. Ha a trippert nem kezelik, a vérárammal szétterjed, és komoly szövődményeket okozhat.
Gombák, férgek: Orális úton is elkaphatók a különféle gombás megbetegedések, amelyeket ha időben észreveszünk, gyógyítani lehet és kell. A Candida albicans a bőr, a nyálkahártya sérülésein szokott megtelepedni, gyakran a száj fertőzését okozza. Férgekkel szemben szintén nem védett az ember, ez sokszor a felelőtlenség számlájára írható.
Egyalkalmas szex ismeretlennel gumival, de én szoktam szopni is gumi nélkül persze, ha úgy alakul le is nyelem.
Olyannal akivel többször összejárunk,ismerjük egymást vele gumi nélkül mindent. ( Spirálom van )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!