Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lehet valóság alapja? Vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet valóság alapja? Vagy csak én vagyok ennyire féltékeny?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Barátnőmmel több mint egy éve vagyunk együtt, ő most felkoltozott Pestre 2 honapja mert ott fog munkát találni, én egyenlőre nem tudok hozzá költözni mert egyenlőre a munkám nem tudom itt hagyni. Attól tartok hogy egyedül lakik és nem szoktunk annyit találkozni hogy valaki más viszont kezelgetni fogja helyettem. Nagyon aggaszt és féltékeny vagyok.

2023. dec. 7. 13:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

A felesleges féltékenység a kapcsolat halálos mérge!

Ezt soha ne feledd...

Bizalom!!!

Majd akkor menj át a hídon,ha odaértél...ez is fontos!

2023. dec. 7. 15:15
 12/15 anonim ***** válasza:
83%
Nálunk is ez volt. Én jöttem előbb Pestre, a párom utánam. Volt lehetőség nem 1 nem 2 félre menni. Barátnőmmel swingerben is voltunk. Mégsem kezelt más. Mert mire oda jutottunk volna rájöttem, hogy fontosabb a párom olelese mint egy random emberé.
2023. dec. 7. 16:22
 13/15 anonim ***** válasza:
74%
Címét dobd már el privátban. Letesztelem neked. XD
2023. dec. 7. 16:57
 14/15 NTBS ***** válasza:

Persze, hogy lehet.

De konkrétan semmit sem tehetsz.

2023. dec. 7. 17:01
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Hidd el, ezt en már végig zongoráztam 3x. Minden buta gondolatodat ismerem és már átéltem. Olyan mélysegekbe mentem a féltékenység utján, hogy sajtát magamtól is undorodtam végül. Ne hagyd hogy elhatalmasodjon rajtad. Küzdj ellene minden eszközzel, mert semmire nem való. Engedd el a féltékenységet, ugy ahogy van. Hidd el, jobb lesz. Ne mérgezd meg ezzel a kapcsolatotokat.
2023. dec. 7. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!