Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet valóság alapja? Vagy csak én vagyok ennyire féltékeny?
Egyenes út ahhoz, hogy elüldözd őt a féltékenységeddel.
Próbálj meg normálisan viselkedni ÉS gondolkodni is.
Jól jegyezd meg !
Soha nem szabad fölöslegesen féltékenykedni , mert ezzel azt tanúsítod a barátnőd felé , hogy nem bízol meg benne !
Ha pedig bárkit is felvinne magához , mit tudnál tenni ellene ?
Meg különben is , ezek a dolgok csak akkor okoznak fájdalmat , ha esetleg ki tudódik !
Valamikor én is túltoltam a féltékenykedést , de rájöttem , semmi értelme ! - hiba volt !
Ha valaki félre akar menni , úgy is félre megy !
Ha meg tényleg szeret , akkor meg bízzál benne !
3/
Tökéletesen megfogalmaztad !
Ennyi a lényeg !
2 - vagyok .
5/
Ez benne van a pakliban .
Én mellettem is feküdt le volt barátnőm , 4 fiúval , nem egy időben , de akkor is !
Csak én annyira szerettem őt , hogy nem tudott foglalkoztatni ennek a gondolata , sőt ezek után még sokkal jobban akartam őt és kívántam , mint előtte bármikor !
Én annak örültem , hogy ismét a karjaimban érezhetem és magamhoz ölelhetem őt , újra , meg újra !
Nekem volt egy barátnőm , aki mellettem lefeküdt 4 fiúval , nem egy időben .
De én annyira szerettem a barátnőmet , hogy cseppet sem foglalkoztatott a gondolat , hogy másokkal is lefeküdt !
Én inkább a történtek után , még jobban akartam és kívántam őt , mint korábban valaha !
Mert nekem csak az volt a fontos , hogy újra hozzábújhattam és megölelhettem , szerethettem s visszakaptam őt !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!