Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lehet valóság alapja? Vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet valóság alapja? Vagy csak én vagyok ennyire féltékeny?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Barátnőmmel több mint egy éve vagyunk együtt, ő most felkoltozott Pestre 2 honapja mert ott fog munkát találni, én egyenlőre nem tudok hozzá költözni mert egyenlőre a munkám nem tudom itt hagyni. Attól tartok hogy egyedül lakik és nem szoktunk annyit találkozni hogy valaki más viszont kezelgetni fogja helyettem. Nagyon aggaszt és féltékeny vagyok.

2023. dec. 7. 13:52
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
85%

Egyenes út ahhoz, hogy elüldözd őt a féltékenységeddel.

Próbálj meg normálisan viselkedni ÉS gondolkodni is.

2023. dec. 7. 14:03
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Jól jegyezd meg !

Soha nem szabad fölöslegesen féltékenykedni , mert ezzel azt tanúsítod a barátnőd felé , hogy nem bízol meg benne !

Ha pedig bárkit is felvinne magához , mit tudnál tenni ellene ?

Meg különben is , ezek a dolgok csak akkor okoznak fájdalmat , ha esetleg ki tudódik !

Valamikor én is túltoltam a féltékenykedést , de rájöttem , semmi értelme ! - hiba volt !

Ha valaki félre akar menni , úgy is félre megy !

Ha meg tényleg szeret , akkor meg bízzál benne !

2023. dec. 7. 14:04
 3/15 anonim ***** válasza:
90%
Csak az foglalt akin fekszenek
2023. dec. 7. 14:06
 4/15 anonim ***** válasza:
65%

3/

Tökéletesen megfogalmaztad !

Ennyi a lényeg !

2 - vagyok .

2023. dec. 7. 14:10
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Lehet. Engem néhány évvel ezelőtt hasonló körülmények között csalt meg a barátnőm.
2023. dec. 7. 14:13
 6/15 anonim ***** válasza:
83%

5/

Ez benne van a pakliban .

Én mellettem is feküdt le volt barátnőm , 4 fiúval , nem egy időben , de akkor is !

Csak én annyira szerettem őt , hogy nem tudott foglalkoztatni ennek a gondolata , sőt ezek után még sokkal jobban akartam őt és kívántam , mint előtte bármikor !

Én annak örültem , hogy ismét a karjaimban érezhetem és magamhoz ölelhetem őt , újra , meg újra !

2023. dec. 7. 14:24
 7/15 anonim ***** válasza:
91%
Hosszú távon a távolság képes kinyírni a kapcsolatokat. Ennél hamarabb csak a beteges féltékenység képes végezni vele.
2023. dec. 7. 14:30
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Mit izgulsz?! Nem szappan hogy elkopjon egy kis kétféléstől.
2023. dec. 7. 14:31
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt egy barátnőm , aki mellettem lefeküdt 4 fiúval , nem egy időben .

De én annyira szerettem a barátnőmet , hogy cseppet sem foglalkoztatott a gondolat , hogy másokkal is lefeküdt !

Én inkább a történtek után , még jobban akartam és kívántam őt , mint korábban valaha !

Mert nekem csak az volt a fontos , hogy újra hozzábújhattam és megölelhettem , szerethettem s visszakaptam őt !

2023. dec. 7. 14:40
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha meg akar csalni, akkor is meg fog, ha együtt éltek. Ha nem akar, akkor meg így sem fog.
2023. dec. 7. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!