Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, megcsalnátok a párotok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, megcsalnátok a párotokat, ha 100% lenne hogy sosem derül ki és életetek legizgalmasabb szexe lehetne?

Figyelt kérdés
Bele mennétek az izgalom miatt?
2023. dec. 5. 09:11
A kérdező szavazást indított:
Bele mennék
A lelkiismeretem nem engedné, de éreznék csábítást
Egyáltalán nem mennék bele
27 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
83%
Nem az a fontos, hogy kiderül vagy sem, hanem az, hogy utána képes lennék-e a tükörbe nézni.
2023. dec. 5. 09:19
 2/11 anonim ***** válasza:
83%
Én megtettem. Tudtam, hogy utálni fogom magam érte, de nem tudtam leküzdeni a vágyat. Az adrenalin döntött.
2023. dec. 5. 09:39
 3/11 anonim ***** válasza:
53%
Igen
2023. dec. 5. 10:08
 4/11 anonim ***** válasza:
87%
Amikor megcsaltam, sosem terveztem el előre, csak jött. És egy se derült ki soha. 🤷‍♀️
2023. dec. 5. 10:09
 5/11 anonim ***** válasza:
86%
Bár fiú vagyok volt lány, aki velem csalta meg a párját, illetve volt olyan párkapcsolatom, amiben megcsaltak, bár én még mindig hűséges voltam eddig, hiába lett volna lehetőségem, ismerem magam tudom, hogy nálam a bűntudat győzne. Pont emiatt a tapasztalat miatt és az előttem hozzászólók miatt, nem is keresek kapcsolatot, marad az alkalmi, meg az állandó partnerekkel találkozás, mert semmi szükségem erre. Persze a másik végletről se feledkezzünk meg ha a pasi csalja meg a csajt. Egyiket se preferálom, egyik sem jobb a másiknál, ha választani kell inkább velem, mint engem.
2023. dec. 5. 10:21
 6/11 anonim ***** válasza:
75%
Nincs kizárva...
2023. dec. 5. 11:40
 7/11 anonim ***** válasza:
69%
Nem mennék bele. Mivel szeretem a párom, így nem lennék erre képes. Tökmindegy kiderül-e, akkor sem tudnám így megalázni a háta mögött. Illetve mivel mindent meg tud adni szexuálisan (is) ezért ingerem sincs rá. Ha nem így lenne, nem ő lenne a párom.
2023. dec. 5. 12:27
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem csalnám meg, mert nekem elveim vannak amikhez ragaszkodom. Inkább nyitott/poly kapcsolatot kezdeményeznék. Így is tettem anno. Az a párom aki nem ment bele, hozzá továbbra is hűséges maradtam, aki pedig belement...ő belement. Számomra a hűség a legfontosabb, kiderül vagy sem az nem számít
2023. dec. 5. 12:41
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Ahol érzelmileg nem teljes a kapcsolat ott megtennék, ahol minden teljesen klappol ott meg akkor sem ha egyenesen mister olimpia akarná elcsábítani őket.
2023. dec. 5. 13:09
 10/11 anonim ***** válasza:
Mióta együtt vagyunk, minden alkalommal életem legizgalmasabb szexeit élem át. Nincs másra szükség.
2023. dec. 5. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!