Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jobb egy nagy mellű nővel szexelni, min egy "normál" nővel? A nőnek miért jobb, ha a melle nagyobb? A férfi mikor érzi azt, hogy jobb a szexualitás egy olyan nővel, akinek a melle nagy? A nőknek mikor jelent előnyt a nagy mell?
Férfiként mondom nem biztos,hogy a nagyobb jobb.
Voltam mindeféle mellméretű nővel:nagy,szilkonos nagy, kicsi ès egészen aprocska is.
De igazából minélkisebb annál jobb. Lehet,hogy ezzel kompenzálták a méretbeli eltérést.
A nagy:csak vizuális pluszt volt(meg mellsex ami annyira nem volt jó)és volt hozzá egy ilyen "nagyok a melleim örülj!" Érzésem.
Szilikon:jobb volt mint vártam mármint maguk a dudák. A sex...hát,persze
frusztrált voltam. De maga csaj az 10/10. Szilikon nélkül is az lett volna.
Kicsi:semmi extra.
Egészen apró:na vele bármit csinaltam úgy élvezte mint kisgyerek az édességboltot. Vigyor és faszimádat jellemezte.
15ös
Most úgy próbálod kihozni, mintha a nagymellű csajok gyengék lennének az ágyban, a kismellűek meg szexistennők. Volt nekem amúgy nagyon szexi, kismellű csajom, aki fadarab volt az ágyban, és bármennyit izgathattam a melleit, teljesen érzéketlenek voltak neki. Jelenlegi barátnőmnek pedig igencsak méretes, természetes mellei vannak, hatalmas pluszt ad számomra. Egyrészt annak ellenére, hogy nagyok, igencsak érzékenyek a bimbói, nagyon élvezi, ha foglalkozom velük. Másrészt nagyon izgató, mikor lovaglóban pl az arcomba lógnak a gyönyörű nagy cicik, nagyon más ilyet látni, simogatni szex közben. De nekem nagyon élvezetes a ciciszex is, ami csak nagy mellekkel jó, és ráélvezni a végén. Szóval kinek mi. Nem utasítanék soha vissza egy csajt mert kicsik a mellei, de azért lenne hiányérzetem, miután megszoktam a jót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!