Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért jobb egy nagy mellű...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jobb egy nagy mellű nővel szexelni, min egy "normál" nővel? A nőnek miért jobb, ha a melle nagyobb? A férfi mikor érzi azt, hogy jobb a szexualitás egy olyan nővel, akinek a melle nagy? A nőknek mikor jelent előnyt a nagy mell?

Figyelt kérdés
2023. dec. 3. 12:42
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
en annyira ra vagyok allva a nagyokra, hogy kb fel sem izgulok a kicsikre :/// ultra gaz, ne kovezzetek meg, ez van. probaltam, nem megy.
2023. dec. 12. 16:21
 12/17 anonim válasza:
100%
Amikor szétfeszíti a melltartót a hatalmas, feszes, dús melle, majd leveszem róla aztán beteszem neki és ahogy a hátán fekszik és közben ring a nagy mell, az valami fantasztikus látvány!
jan. 22. 18:39
 13/17 A kérdező kommentje:
Hogyan szoktad kényeztetni?
jan. 22. 21:30
 14/17 anonim válasza:
Ujjammal miközben dugom! De az óriási melleket bámulva nehéz sokáig bírni! Mellszex az kb 2 mp🤣🤣
jan. 22. 22:30
 15/17 anonim ***** válasza:

Férfiként mondom nem biztos,hogy a nagyobb jobb.

Voltam mindeféle mellméretű nővel:nagy,szilkonos nagy, kicsi ès egészen aprocska is.

De igazából minélkisebb annál jobb. Lehet,hogy ezzel kompenzálták a méretbeli eltérést.

A nagy:csak vizuális pluszt volt(meg mellsex ami annyira nem volt jó)és volt hozzá egy ilyen "nagyok a melleim örülj!" Érzésem.

Szilikon:jobb volt mint vártam mármint maguk a dudák. A sex...hát,persze

frusztrált voltam. De maga csaj az 10/10. Szilikon nélkül is az lett volna.

Kicsi:semmi extra.

Egészen apró:na vele bármit csinaltam úgy élvezte mint kisgyerek az édességboltot. Vigyor és faszimádat jellemezte.

aug. 30. 15:46
 16/17 anonim ***** válasza:

15ös

Most úgy próbálod kihozni, mintha a nagymellű csajok gyengék lennének az ágyban, a kismellűek meg szexistennők. Volt nekem amúgy nagyon szexi, kismellű csajom, aki fadarab volt az ágyban, és bármennyit izgathattam a melleit, teljesen érzéketlenek voltak neki. Jelenlegi barátnőmnek pedig igencsak méretes, természetes mellei vannak, hatalmas pluszt ad számomra. Egyrészt annak ellenére, hogy nagyok, igencsak érzékenyek a bimbói, nagyon élvezi, ha foglalkozom velük. Másrészt nagyon izgató, mikor lovaglóban pl az arcomba lógnak a gyönyörű nagy cicik, nagyon más ilyet látni, simogatni szex közben. De nekem nagyon élvezetes a ciciszex is, ami csak nagy mellekkel jó, és ráélvezni a végén. Szóval kinek mi. Nem utasítanék soha vissza egy csajt mert kicsik a mellei, de azért lenne hiányérzetem, miután megszoktam a jót.

aug. 31. 07:10
 17/17 anonim ***** válasza:
15 Vagyok. Azért olyan mert ezt tapasztaltam inkább.
aug. 31. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!