Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, akik már nem szűz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, akik már nem szűz nővel vesztették el, milyen volt az első alkalom?

Figyelt kérdés

Párkapcsolat volt, vagy csak alkalmai kaland, mennyire volt tapasztalt a nő/hogy állt hozzá? És milyen élmény volt?

Köszi előre is a válaszokat!

2023. dec. 2. 16:34
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
94%
23 voltam, barátnővel, akinél én voltam a hetedik a sorban. Dicséret ment oda-vissza, nem akarta elhinni, hogy ő volt nekem az első
2023. dec. 16. 22:36
 12/27 anonim ***** válasza:
93%
Párkapcsolat volt, a 2. barátnőmmel. Neki már volt valamennyi tapasztalata benne. Jó érzés volt az első is, de utána voltak jobbak. Nagyjából másfél évig voltunk együtt, de máig nagyon jóban vagyunk. (kb. 15 éve)
2023. dec. 17. 10:31
 13/27 anonim ***** válasza:
85%
Csodás volt!
2023. dec. 17. 12:29
 14/27 anonim ***** válasza:
82%
30 évesen, neten megismert tapasztalt nővel, aki gyereket akart, óvszer nélkül csináltuk, hamar jött a gyönyör nekem.
jan. 2. 14:47
 15/27 anonim ***** válasza:
86%
#14 a gyönyör meg a gyerek is hamar jött?
jan. 2. 16:00
 16/27 anonim ***** válasza:
19%
Nem tudom, de ha tehetném én összebújnék még egy szűz nővel. Ha szex nem is lenne csak ez-az, akkor is 🤩
jan. 2. 17:58
 17/27 anonim ***** válasza:
94%
19 voltam, ő kicsit fiatalabb, és kifejezetten béna voltam, ráadásul 5 perc után eldurrantam 😂 néhány alkalommal voltunk együtt, utána már azért jobb lettem
jan. 2. 19:55
 18/27 anonim ***** válasza:
34%

Nekem volt 3 szűz pasim is. Az egyikről nem tudtam azt állította, hogy volt barátnője, akit mutatott is, meg úgy beszélt a szexről mint egy magabiztos gyakorlott ember. Aztán az első alkalommal amikor elkezdtem kezelgetni, 10mp után eldurrant a számba.... utána dugás, látszott életébe nem csinált ilyet. Ott helyben kérdőre vontam, erre lelankadt... :D Biztos hatalmas élmény voltam neki.

a másik kettőről tudtam, az egyiket direkt bevállaltam, netes alkalmi kapcsolatok. A másodikkal még utána összejártunk szexelni, ő többet akart de én férjnél voltam

28N

febr. 20. 14:26
 19/27 anonim ***** válasza:
16%
Én elröhögtem magam
febr. 20. 16:25
 20/27 anonim ***** válasza:
83%
A férjemnek én voltam az első én 16 ő 19. Utána évekig nem voltunk eggyütt, majd később megint összejöttünk és összeházasodtunk. Annyit mondott már eddig többször, hogy az egyik legjobb és legmeghatározóbb szexuális élménye volt az első, úgy általában én is :D Részletekbe nem akarok menni, legyen annyi elég, hogy kb. egésznap az ágyban voltunk és ő 7x sült el. :D
febr. 28. 14:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!