Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki mikor vesztette el a szüzességet? Jó/rossz volt az első alkalom?Kort és nemet iss
Nekem 15 évesen volt az első, az első pár alkalom nekem is fájt de fokozatosan egyre jobb lett. Nálunk a nagy mérete is komoly kihívást okozott. Lehet egy "átlagos" méretűvel nem fájt volna ennyire.
19/L
19F - azt hittem már sosem történik meg, de megtörtént. Igaz rengeteg, rengeteg próbálkozás kellett hozzá mire "összejött", de megérte :) Utána persze vigyorogtam mint a vadalma.
Egyébként ha rágörcsöl valaki hogy fáj akkor sajnos tényleg előfordulhat hogy fáj (mert tudat alatt összeszorítod a hüvelyizmaidat). Ha türelmes, figyelmes partnered van akkor az nagyságrendekkel tud lendíteni a dolgon.
24 voltam isteni volt. De borzalmas volt hogy addig kellett várni rá h megtörténjen.
35F
16 voltam, a csaj 31. Hogy jó volt, az túlzás, mert kemény 5 mp-ig bírtam. :-))
+60F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!