Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Elítéltek, lenéztek egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elítéltek, lenéztek egy pasit, ha volt már prostinál?

Figyelt kérdés
Összejönnél egy ilyen pasival, vagy egyből kuka lenne?
2023. nov. 30. 22:19
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
7, ezt honnan szoptad amúgy? Ja magadból indulták ki?
2023. dec. 1. 00:05
 12/21 anonim ***** válasza:
89%

Prosti. Nevetséges, mintha ez valami külön állatfaj lenne. És lenne bármi különbség egy "prosti" és egy nem prosti nő között.

Egyáltalán honnan lehet az tudni, hogy valaki prostival volt ? Ráírják a személyire ? És mi van ha a férfi sem tudja, hogy prosti az illető ? És mi van ha egy prosti nem dolgozik, tehát nem prostiként szexel valakivel, az minek számít ? És egyáltalán miért érdekes ez hogy valaki pénzért szexelt valakivel ? Ez annyira szánalmassan röhejes, ezen gondolkodni.

2023. dec. 1. 00:14
 13/21 anonim ***** válasza:
75%

12

alapból ki az aki, úgy indít, hogy ja amúgy prostiztam sokszor. Valahogy ilyenkor sose kerül elő a nő hány pasassal volt alkalmit meg csak úgy alapon. Mert az ilyen semmivel se különb mint egy prosti, sőt még pénzt se kap érte, csak rántanak rajta egyet és jön a következő.

2023. dec. 1. 00:40
 14/21 anonim ***** válasza:
8. Nem fejezted be a számolást! Nem vetted figyelembe, hogy " az 1500 vendég / lány." 10....20 év vagy még több idö alatt értendö!
2023. dec. 1. 00:49
 15/21 anonim ***** válasza:
44%

3000 szolgáltató? :D :D :D

jóval több lesz az.. csak a rosszlányokon hirdet több mint 2000

és akkor ott van a beszamolok, sok egyéb oldal.. a puncs. a mindenféle apróhirdetős oldalakon hirdetők.. az utcai prostik..

Szerintem bőven 10 ezer felett van a pénzért dugható csajok száma országosan..

2023. dec. 1. 01:02
 16/21 anonim ***** válasza:
A párom járt anno párszor. Engem nem zavar, viszont az inkább hogy volt barátnője, és vele szemben nem volt szép dolog. Én nyitott vagyok ilyen téren, ha igényelné(bár én alapból aktívabb vagyok nála ìgy az elhanyagoltsag inkább nálam jöhetne szòba) elengedném, szigorúan gumival.
2023. dec. 1. 01:25
 17/21 anonim ***** válasza:

Nők, akik két kézben farok egy a szájban. Van ismerősöm aki a diszkóban ezt csinálta, most meg minta anyukaként él.

Nők is prostiznanak de nincs rá szükségük, mindenhol találnak kolbászt maguknak.

2023. dec. 1. 05:47
 18/21 anonim ***** válasza:

Ismerek olyat aki nem titkolja hogy prostizik.

10/10 sőt. Nem is értem miért fizet a szexért, eladnám érte a lelkem.

2023. dec. 1. 06:34
 19/21 anonim ***** válasza:
Ha politikus vagy akkor igen. Ha kamionsofor vagy akkor nem
2023. dec. 1. 08:31
 20/21 anonim ***** válasza:

Most te úgy akarsz ismerkedni hogy: Kis Jenő vagyok, és sokat jártam prostizni.

Mi a faxért kellene elmondani , eldicsekedni vele.

Sose tudja meg ha nem beszélsz róla.

2023. dec. 1. 09:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!