Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nőnek befér a puncijába egy 20 centis dildó tövig, akkor neki az átlagnál nagyobb a hüvelye?
Figyelt kérdés
2023. nov. 30. 09:18
3/10 anonim válasza:
Egy normális felnőt nőnek nem okozhat gondot egy 20cm pénisz persze nem durva sexhre kell gondolni!!!
4/10 anonim válasza:
Partnerfüggő. Állítólag a 18-20 centis pénisz lenne a legideálisabb. A nők túlnyomó része simán képes ennyire kitágulni.
5/10 anonim válasza:
4-es azt tedd hozzá lehet az lenne a legideálisabb de az esetek 90% nem érik el ...
6/10 anonim válasza:
5#
Igen. Erről a százalékról mondjuk nem volt szó abban a cikkben, csak gyakran előfordul hogy kellemetlen lehet ez a méret is, ha nincs megfelelő előkészítés, izgalmi állapot, "kémia" stb.
7/10 anonim válasza:
5-ős minden az előkészitésen múlik de mondjuk ha egy nő be van indulva akkor kellően nedves szokott lenni már a csókoktól is hogy befogadjon egy nagyobb méretet. Persze vannak kivételek hogy valakinek a 18cm is már nagy de ez azért elég kevés nőt érint.
8/10 anonim válasza:
Nem. Mindenkinek beférne, csak nem mindenki élvezné. A hüvely nyugalmi állapotban kb 9 centi, de izgalmiban simán a duplája is lesz. Innentől azon múlik, hogy ki mennyire élvezi a tágítást. Van, akinek kifejezettem ez a feszítő érzés tetszik. És nem, ettől nem lesz tág, vissza tud állni minden. A hüvelyt sokan nagyon tévesen képzelik, nincs egy konkrét mérete, hanem alkalmazkodik. Mondom mégegyszer, ez persze nem mindenkinek kényelmes egy méret felett.
9/10 anonim válasza:
20 cm dildó!?
Nők hüvely hossza 13-18 cm. Ha tövig nyomja a 20 cm dildót akkor vagy nincs méhe a nőnek, vagy szét van öklözve a sunája. Elképzelni nem tudom hogy 20 cm bemegy. Onnan sem mert nem egy nőt öklöztem már és csuklóig ment max minden nőnél. Kérdező hogyan jött ez a tudományos kérdés?
10/10 anonim válasza:
9es nem tudom te milyen nőkkel voltál de nekem 20centis a farkam és érdekes, eddig mindenkibe elfért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!