Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért tűnnek nekem nagyobb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tűnnek nekem nagyobb darabnak a 40-50es nők, mint mondjuk a 20-25 évesek?

Figyelt kérdés

Valahogy azt látom, hiába vékony mintha a pl csípőjűk sokkal szeleseb lenne vagy valami ilyesmi. Van ebben valami vagy én vagyok a hülye? :D

Tetszenek az idősebbek, de valahogy 25 évesként kisgyereknek érezném magam mellettük ezekmiatt.

2023. nov. 28. 10:22
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Sokat döntötték már őket hátulról, és mint a gyurma felgyűrődött a faruk. Szerinted miért olyan úszógumis a hasuk?
2023. nov. 28. 10:59
 2/8 anonim ***** válasza:
61%

Hogy mi van?😂

2023. nov. 28. 11:05
 3/8 anonim ***** válasza:
84%
Mert már szültek, a medencecsont alkalmazkodott a dologhoz. Meg fölkerültek a megfelelő helyekre azok a zsírpárnák, amiktől NŐK.
2023. nov. 28. 11:06
 4/8 anonim ***** válasza:
11%

lefordítom #3-as válaszát szépítés nélkül: EL VANNAK HÍZVA.

(ahogy a 40-es 50-es férfiak is)

2023. nov. 28. 13:06
 5/8 anonim ***** válasza:
83%
Változik a női test (a férfi is) és 40-50 évesen vaskosabbak, "nőiesebbek", mint előtte.
2023. nov. 28. 13:29
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
még mindig nem értem, mi a fenétől lesz az elhízás nőies.
2023. nov. 28. 13:44
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

4/6-os: írta a kérdező, hogy ha vékonyak, akkor is nagyobbnak tűnnek. Azaz, nem az elhízottakra gondol, mert az egyértelmű. Hanem hogy észleli a különbséget egy lánytest és egy asszonytest között.

Én pl kevesebb kg vagyok mint húsz évesen, a körben mért cm-k is kevesebbek. Mégis mások az arányok valahogy. Más a forma, nőiesebb, kerekebb, érettebb, nem olyan feszes (sajnos, ez tény). Igenis a várandósság, a szoptatás, az anyaság úgy mindenestül nyomot hagy a testen, ami nem baj. Szerintem.

2023. nov. 28. 16:16
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Bár én találhatnék szingli pasiként ilyen,vagy hasonló teltebb,érettebb Hölgyet,nőt...
2023. nov. 28. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!