Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tűnnek nekem nagyobb darabnak a 40-50es nők, mint mondjuk a 20-25 évesek?
Valahogy azt látom, hiába vékony mintha a pl csípőjűk sokkal szeleseb lenne vagy valami ilyesmi. Van ebben valami vagy én vagyok a hülye? :D
Tetszenek az idősebbek, de valahogy 25 évesként kisgyereknek érezném magam mellettük ezekmiatt.
lefordítom #3-as válaszát szépítés nélkül: EL VANNAK HÍZVA.
(ahogy a 40-es 50-es férfiak is)
4/6-os: írta a kérdező, hogy ha vékonyak, akkor is nagyobbnak tűnnek. Azaz, nem az elhízottakra gondol, mert az egyértelmű. Hanem hogy észleli a különbséget egy lánytest és egy asszonytest között.
Én pl kevesebb kg vagyok mint húsz évesen, a körben mért cm-k is kevesebbek. Mégis mások az arányok valahogy. Más a forma, nőiesebb, kerekebb, érettebb, nem olyan feszes (sajnos, ez tény). Igenis a várandósság, a szoptatás, az anyaság úgy mindenestül nyomot hagy a testen, ami nem baj. Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!