Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ferfiak! Mi hozza ki beloletek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ferfiak! Mi hozza ki beloletek a dominanciat? Mivel lehet titeket fel hergelni? És milyen büntetéseket szoktatok adni?

Figyelt kérdés
2023. nov. 29. 15:48
 1/10 anonim ***** válasza:
88%
Ezt nem kihozod hanem vagy adott a személyiségedből adódóan, vagy nem. Ha valaki tessék-lássék csinálja mert kérik az hiteltelen lesz. Büntetés... partner- és szituációfüggő, ez nem valami előre megírt forgatókönyv amit ráerőltetsz a másikra.
2023. nov. 29. 15:51
 2/10 A kérdező kommentje:
Olyanok válasza érdekel akik jártasak ebben. 21/L
2023. nov. 29. 15:52
 3/10 anonim ***** válasza:
82%
#2 olyan válaszát kaptad... értsd meg belőle a lényeget.
2023. nov. 29. 16:01
 4/10 anonim ***** válasza:
76%
Semmi nem hozza ki belőlem, mert alapból az vagyok.
2023. nov. 29. 16:08
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Engem csak akkor izgat, hogy domináns vagyok ha tudom, hogy a lány akarja. Innentől kezdve ha el is játssza, hogy nem akarja én meg erőszakoskodok vele az rendben van mert a játék része. De az egyáltalán nem tetszene, hogy próbálok domináns lenni de közben meg látom, hogy rohadtul nem jön be a partneremnek.
2023. nov. 29. 16:21
 6/10 A kérdező kommentje:
Tehát alapvetően nem vagy az, csak ha igénylik?
2023. nov. 29. 16:21
 7/10 anonim ***** válasza:
Volt egy szub- mazo barátnőm...
2023. nov. 29. 17:51
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Az alárendelődés.

Aztán már lehet játszani a játékokat, kiérdemelni a büntetéseket, stb, de egyszer ki kell mondani, hogy kié vagy.

És úgy is kell gondolni!

2023. nov. 29. 18:18
 9/10 anonim ***** válasza:
Amióta szexuális életet élek azóta domináns Férfi vagyok. Szóval az elejétől kezdve. Úgy gondolom hogy ezt a dominanciat nem lehet csak úgy kihozni a férfiból. Vagy benned van és ilyen vagy az ágyban vagy nem. Nincs köztes állapot. Azt hívjuk mű domnak.
2023. dec. 1. 05:29
 10/10 anonim ***** válasza:
80%
Azt nem hozza ki semmi, mert mindig ott van. De ha arra vagy kíváncsi, hogy mikor jár el a kezem a fenekeden... annak sok oka lehet. Egy beszólás, flegmázás, vagy olyan cselekedet amit direkt azért csinálsz hogy idegesíts. Ilyenkor jó eséllyel megtalálná a tenyerem a feneked. :D
2023. dec. 1. 10:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!