Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szülők! Ti szoktatok a gyereketek előtt szexelni?
Figyelt kérdés
Kisbabára 0-2évesre gondoltam.
Tényleg ez bevett szokás?
Nem traumatizálódik úgy a baba?
2023. nov. 29. 11:49
1/24 anonim válasza:
Bevett szokás? Ezt hol hallottad? Szerinted normális a kérdés tárgya? Na ugye! Nem, normális emberek nem dugnak gyerek előtt. Én a macskám előtt sem tudnék, zavarna. Hát még a saját gyerekem előtt 🤦.
2/24 anonim válasza:
9 hónapos koráig a szobánkban aludt a kislányom, de külön, a kiságyában. Mindig átmentünk addig a másik szobába. Sosem szexeltünk volna úgy, hogy ő is ott van.
4/24 anonim válasza:
Borsodban alap. Sőt ha nagyobb a gyere, az sem zavarja őket.
5/24 anonim válasza:
Évezredekig minden gyerek ezzel a traumával küzdött...
7/24 anonim válasza:
Persze ezzel nem volt gond az emberiségnek az elmúlt 10 000 évben csak most kb pár évtizede:)
8/24 anonim válasza:
Azért nem mindegy itt, hogy egy pár napos csecsemő, aki semmit nem fog fel még (más kérdés, hogy olyankor nem épp a szex az első dolga az újdonsült szülőknek) vagy egy 2 éves, aki már mozog, odamegy hozzátok, dumálgat, stb. Nincs gyerekem, de szerintem utóbbi nagyon gáz.
9/24 anonim válasza:
Szoktunk, mondjuk már nem is 2 évesek a gyerekek.
10/24 anonim válasza:
Nem a gyerek előtt, de - egy kisbaba ott van a szobában. Mi a baj ezzel?
Eszik, iszik, sír és kakál. És nem kukucskál...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!