Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan beszéljem meg anyukámmal?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan beszéljem meg anyukámmal?

Figyelt kérdés
Anyukám nagyon vallásos, egyébként én is az vagyok. Nálunk volt a pasim, aki egyébként is problémás emiatt, erre anyukám pontosan abban a pillanatban nyitott ránk, amikor a pasim az arcomra élvezett. Telibe látta az egészet. Eddig azt sem tudta, hogy szexelünk. Ez 2 napja volt, azóta csak tőmondatokban beszélünk. Fogalmam sincs mit csináljak, várjak amíg elül ez, vagy próbáljam meg szóba hozni, hátha akkor hamarabb túljutunk rajta...? Azóta a pasimmal sem találkoztunk, nem is akarok, amíg ez nem rendeződik, de már nagyon hiányzik.

2023. nov. 29. 11:33
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem sehogy. Majd elfogadja. Legközelebb nem nyit be, ti meg zárjátok be az ajtót.
2023. nov. 29. 11:36
 2/36 anonim ***** válasza:
81%
kamu
2023. nov. 29. 11:37
 3/36 anonim ***** válasza:
62%
Mondd meg neki hogy legközelebb nyugodtan jöjjön beljebb,helyezze magát kényelembe és nézze végig a második menetet,titeket nem zavar.
2023. nov. 29. 11:39
 4/36 anonim ***** válasza:
100%

bakker, én anyaként, két kamaszodó (és két kisebb) gyerekkel, lélekben készülök a hasonló szituációkra :D :D

Belegondolva, szerintem ez mindkét oldalról emésztendő. :) De pár nap múlva majd szépen feldolgozzátok. Próbálj meg úgy viselkedni, mintha mi sem történt volna, végülis ez egy tök normális dolog, gondolom nem 14 éves vagy, és feltételezem, anyukád is él nemi életet.

Szerintem emiatt ne tartsd távol a barátodat. Ő mit mondott amúgy az egészre?

2023. nov. 29. 11:40
 5/36 anonim ***** válasza:
69%

Szerintem is kamu a kérdés, mert "arcra élvezés" "pasim" szavakat lányok nemigen használnak, perverz trollok viszont igen! Évek óta vagyok ezen a platformon, és már nagyon sokszor buktak be ilyen troll kérdezők, akik ezen élvezkednek, hogy kiírnak kamu kérdések, vagy lejáratva a nőket, vagy szimplán saját élvezetükért.

Szerintem troll, azért ne vegyetek mindent "készpénznek".

2023. nov. 29. 11:53
 6/36 anonim ***** válasza:
53%
kamu - ha vallásos vagy, tudod, mit s hogyan...
2023. nov. 29. 11:54
 7/36 anonim ***** válasza:
19%

Mi a A troll? 🤔

A nem mese vagy, fantasy könyvekben filmekben van? 🤔

Én úgy tudom, hogy azok a trollok és nem az emberek.

2023. nov. 29. 11:56
 8/36 A kérdező kommentje:

Miért lenne kamu?!? Nektek nincs életetek?!?

Fontos részlet hogy épp az arcomra ment, mert ha csak arra nyit be, hogy épp rajtam fekszik az szerintem sokkal kevésbé lett volna szentségtörés, de egy ilyet azért nehezebb kimagyarázni...

2023. nov. 29. 12:03
 9/36 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem ne foglalkozz a kérdéssel. Minden csoda három napig tart. Gondolom azóta serényen imádkozik anyukád a bűneid bocsánatáért. Egyébként lehetne tudni, hogy milyen vallás és hány éves vagy?
2023. nov. 29. 12:08
 10/36 Lazy Lover ***** válasza:
82%
Azért beszélhetnél vele hogy anyu a barátommal nemi életet élünk legközelebb kopogj ha a szobámban vagyunk
2023. nov. 29. 12:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!