Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tegyek ebben a helyzetben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ebben a helyzetben anyukámmal? Beszéljek vele róla? Nagyon kellemetlen

Figyelt kérdés

Mostanában anyukám fiatal fiúkat hoz haza és szexel velük. Konkrétan korombeliek, vagy még fiatalabbak. Nekem ez nagyon furcsa és kellemetlen, mert nem egyszer voltam éppen otthon én is.. Jó elhiszem, anyukám eléggé fiatalos, vonzó, ad magára. De basszus 20 évvel fiatalabb fiúkkal csinálja, és ahshahwww

Nem értem, mert régebben nem volt ilyen, legalábbis nem tudok róla. Mindig volt párja, igaz, nem tartottak sokáig.

És értitek, vagy hallottam hogy "el van foglalva" , vagy láttam is, és volt hogy az egyik sráccal is beszélgettem, olyan cringe ez.. M

Nem tudom hol szedi őket össze...

És ha nem vagyok otthon, bele se akarok gondolni..

2022. aug. 10. 20:53
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
80%
Anyu ribizli lett sajnos!
2022. aug. 10. 20:56
 2/17 anonim ***** válasza:
47%
Te meg dugj idősebb pasival!
2022. aug. 10. 20:57
 3/17 anonim ***** válasza:
60%
Akkor ne gondolj bele. Te laksz nála. Felnőtt nő, te sem vagy gyerek. Azt tesz, amit jónak lát.
2022. aug. 10. 20:59
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Beszélhetsz róla vele,de semmiképp,se támadó hangnemben!

Csak mondd meg neki,hogy ez neked furcsa, és hogy te nem érted ezt az egészet. Ha jó anya akkor elmagyarázza,hogy miért csinálja ezt. Akkor tudtok erről beszélni

2022. aug. 10. 21:08
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld meg megbeszélni a dolgot. Az őszinte beszéd a legjobb.
2022. aug. 10. 21:15
 6/17 anonim ***** válasza:
64%
Igazából semmi közöd hozzá...
2022. aug. 10. 21:28
 7/17 anonim ***** válasza:
23%
1es, ribizli??
2022. aug. 10. 21:40
 8/17 anonim ***** válasza:
38%
Pasizz te is
2022. aug. 10. 21:59
 9/17 anonim ***** válasza:
90%
Mivel közösen éltek ott, valamennyi kompromisszumra hajlandóak kellene lennie, mert ez így elég gáz
2022. aug. 10. 23:14
 10/17 anonim ***** válasza:
81%
Az ember változik idővel ő ezt élvezi talàn fáj neked? Közöd nincs hozzá....
2022. aug. 10. 23:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!