Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ebben a helyzetben anyukámmal? Beszéljek vele róla? Nagyon kellemetlen
Mostanában anyukám fiatal fiúkat hoz haza és szexel velük. Konkrétan korombeliek, vagy még fiatalabbak. Nekem ez nagyon furcsa és kellemetlen, mert nem egyszer voltam éppen otthon én is.. Jó elhiszem, anyukám eléggé fiatalos, vonzó, ad magára. De basszus 20 évvel fiatalabb fiúkkal csinálja, és ahshahwww
Nem értem, mert régebben nem volt ilyen, legalábbis nem tudok róla. Mindig volt párja, igaz, nem tartottak sokáig.
És értitek, vagy hallottam hogy "el van foglalva" , vagy láttam is, és volt hogy az egyik sráccal is beszélgettem, olyan cringe ez.. M
Nem tudom hol szedi őket össze...
És ha nem vagyok otthon, bele se akarok gondolni..
Beszélhetsz róla vele,de semmiképp,se támadó hangnemben!
Csak mondd meg neki,hogy ez neked furcsa, és hogy te nem érted ezt az egészet. Ha jó anya akkor elmagyarázza,hogy miért csinálja ezt. Akkor tudtok erről beszélni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!