Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dom férfiak! Hoztátok már kellemetlen helyzetbe nyilvánosan a párotokat?
nem aláznám meg más előtt a partneremet, a BDSM kettőnk élvezetéről szól és nem arról, hogy kellemetlen legyen számára
viszont volt helyzet amikor talán kicsit kényelmetlen volt az egyik subomnak
távirányítós vibris hazaúton én irányítottam a vibrit, azért ügyeltem arra, hogy bírja még, de néha közel volt
Sub vagyok. Égetett már le nyilvánosan a partnerem, de nem BDSM keretében. A buszon üvöltött le például azért, mert a barátnőm, akinél ott aludtunk volna, jelezte, hogy rosszul érzi magát (még a covid előtt volt), és szeretne 1-2 órát pihenni, mielőtt felmegyünk hozzá. Ez nem tetszett nagyságos úrnak, mintha én tehettem volna róla.
A kérdésre válaszolva: BDSM keretében sem tartom jó dolognak a nyilvános megalázást. Nálam ez a sub dolog abból áll, hogy az aktuális szerelmemnek teszek meg mindent, de nem random utcai embereknek. Illetve otthon is izgat, hogy büntit kapok, de pl. egy emberekkel teli bevásárlóközpontban nem izgatna.
Úgy érzem, a szexualitásom csak rám és a partneremre tartozik.
Igen, kihívó ruhát kellett felvennie (extra mini bőr szoknya, tűsarkú) és ahányszor elment mellettem egy nagyot csaptam a fenekére.
Mindezt ő kérte persze. Ismerősök előtt nem csinálnék vele ilyet, de ha elmegyünk csak kettesben bulizni, néha csinálok vele ilyesmiket.
Soha nem hoznám mások előtt kellemetlen helyzetbe. Ezek CSAK kettőnkre tartoznak, senki másra.
48+Ffi
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!