Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a pasitokról kiderülne hogy erre gerjed titokban, akkor azonnal kidobnátok?
Figyelt kérdés
Szóval, a pasitok azt szeretné, hogy, miután belétek élvezett kinyal. Vagy mondjuk miután kielégitettiétek orálisan, csókolózatok vele.
(Ez nem a cockoldmánis csávó kérdése. Én ilyeneket nem akarok, csak saját cucc, és csak párkapcsolatban játszik.)
2023. nov. 28. 06:54
11/14 anonim válasza:
Nem látok ebben semmi kivetni valót. Párkapcsolatban ez teljesen természetes. Nem jelent gondot a csók, ha a szájába élvezek el. Nincs vele semmi bajom, sőt ez mégjobban felspanol, ha az ondómmal a szájába smárolunk hosszan és szenvedéjesen. Ez felhúz annyira, hogy nem konyulok le, és már rakom is vissza a puncijába egy újabb menetre. De ha a puncijába élvezek, szivesen kinyalom onnan is. Lejobb, mikor ráül a számra és a puncinedvével együtt csorgatja ki, ez után mindíg feleségem kezdeményezi a csókot. Különleges élmény kettönk keveredet nedveivel a szánkban csókolózni!
12/14 anonim válasza:
Miért ne nyalnám ki azt a nőt akit szeretek akár azután hogy beleélveztem?Nyilván egy kis utójáték nem is rossz.Elvégre nem egy idegen spermája van benne.
13/14 anonim válasza:
Viccelsz ezek a legjobb dolgok a szexben, mint pasi írom!
14/14 Offroader144 válasza:
Még nem nyaltam ki, de cumkiss már volt. Nem rajongok érte, de ha a csajnak bejön hát legyen 😜
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!