Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők szeretitek ha belétek élveznek? futó kalandnál is belementek, és gyakori? volt hogy nem így tervezted, de még is így alakult? mi volt pontosan?
21
Ne vedd sértésnek,vagy kioktatásnak,de írásod alapján nagyon könnyen dobálózol életekkel,sorsokkal,ami a terhességet illeti.
Nem gondolod,hogy ebből baj lehet?Ha jól értem házas vagy...Én sem vagyok szent,én is házasságon kívül kalandozgatok,de rettegek attól,hogy teherbe ejtsem valamelyikőjüket.
#18-as is én voltam.
45F
21 vagyok, 22-nek.
Nem veszem se sértésnek, se kioktatásnak. Egyidősek vagyunk én is 45 vagyok. Pacsi!
Igen jól gondolod, nős vagyok. Igazad van a könnyelmüség szempontjából is. Viszont felnőtt emberek vagyun, és mivel ez egy páros játék, a játék szabályokat előre megbeszéltük. Igy azt is, hogy nem használunk óvszert, és semmílyen más védekezési módszert. Így a felelőség és a kockázat vállalás a terhesség kapcsán közös. Kivéve ugye az a két csak szexpartner, akik el is tüntek. Ők teljes egészében viselik ennek a következményét, amennyiben lett azokból terhesség.
A feleségem barátnője kapcsán meg mikor kiderült, hogy terhes lett, megbeszéltük, hogy ő szeretné megtartani, és felmentett a további felelőségeim alól. Van mit a tejbe aprítania.
Ami a kolléga nőmet illeti, meg már a koránál fogva vajmi kevés az esélye, de ha becsúszna, az egy akkori megbeszélés tárgya lesz. Mondjuk nekem erős a gyanum, hogy tablettázik, de ő ezt bőszen tagadja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!