Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők szeretitek ha belétek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők szeretitek ha belétek élveznek? futó kalandnál is belementek, és gyakori? volt hogy nem így tervezted, de még is így alakult? mi volt pontosan?

Figyelt kérdés
pasik nektek volt ilyen, egy éjszakásotok
2023. nov. 26. 17:13
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
82%
Nekem kettő állandó alkalmi kapcsolatom is van. Az egyik a koléganőm (49), már a kezdetektől naturba csináljuk. Neki még esélyes lehet, hogy terhes lesz. Ő viszont kapja szájba is, ha úgy jön ki. A másik (58), ott mehetek punciba nyugodtan, következmények nélkül. Volt két nő az egyikkel (37) kétszer , a másikkal (29) ötször voltunk együtt. Hogy terhesek lettek-e nem tudom, mert ezek ilyen szextárskeresős kalandok voltak. Illetve a feleségem szingli barátnőjét (44, akkor 34 volt) dugtam meg másfél hónap alatt nyolc alkalommal. Ott becsúszott a baba, meg is tartotta. Terhesen még megdugtam kétszer. Síri kuss van, csak ketten tudjuk hogy az enyém.
2023. dec. 24. 07:14
 22/26 anonim ***** válasza:

21

Ne vedd sértésnek,vagy kioktatásnak,de írásod alapján nagyon könnyen dobálózol életekkel,sorsokkal,ami a terhességet illeti.

Nem gondolod,hogy ebből baj lehet?Ha jól értem házas vagy...Én sem vagyok szent,én is házasságon kívül kalandozgatok,de rettegek attól,hogy teherbe ejtsem valamelyikőjüket.

#18-as is én voltam.

45F

2023. dec. 24. 09:04
 23/26 anonim ***** válasza:

21 vagyok, 22-nek.

Nem veszem se sértésnek, se kioktatásnak. Egyidősek vagyunk én is 45 vagyok. Pacsi!

Igen jól gondolod, nős vagyok. Igazad van a könnyelmüség szempontjából is. Viszont felnőtt emberek vagyun, és mivel ez egy páros játék, a játék szabályokat előre megbeszéltük. Igy azt is, hogy nem használunk óvszert, és semmílyen más védekezési módszert. Így a felelőség és a kockázat vállalás a terhesség kapcsán közös. Kivéve ugye az a két csak szexpartner, akik el is tüntek. Ők teljes egészében viselik ennek a következményét, amennyiben lett azokból terhesség.

A feleségem barátnője kapcsán meg mikor kiderült, hogy terhes lett, megbeszéltük, hogy ő szeretné megtartani, és felmentett a további felelőségeim alól. Van mit a tejbe aprítania.

Ami a kolléga nőmet illeti, meg már a koránál fogva vajmi kevés az esélye, de ha becsúszna, az egy akkori megbeszélés tárgya lesz. Mondjuk nekem erős a gyanum, hogy tablettázik, de ő ezt bőszen tagadja.

2023. dec. 24. 09:59
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
A szeretőm imádja, ha beleélvezek. Azt mondja, a lüktetést érzi, meg néha a spriccelést is és ez nagyon izgatja.
2023. dec. 24. 10:28
 25/26 anonim ***** válasza:

21. 👍

Haha de jó komment

2023. dec. 24. 14:17
 26/26 anonim ***** válasza:
De azért hogy egy ilyen kérdés alatt is ha válaszolsz pasiként is akár, egyből privátokat írkálnak recskázó kisfiúk.. az azért durva.
2023. dec. 24. 14:25
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!