Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők szeretitek ha belétek élveznek? futó kalandnál is belementek, és gyakori? volt hogy nem így tervezted, de még is így alakult? mi volt pontosan?
Mostanában már nincs, nem invesztálok túl sok energiát a keresgélésbe, de amúgy szeretem, meg nem szoktam le róla, a kedvencem, csak manapság már sokkal nehezebb ez az egész.. az ezzel kapcsolatos perverzióimat meg hagyjuk. :D :D :D
Sok esetben megbeszéltem előre hogy igen lehet.. Véletlen soha.
ÚÚÚÚÚÚÚtálom a gumit. Engem kidörzsöl, vágyölő, aktusritmus-ölő. Úgyhogy én natúr szeretem, egyalkalmasban is.
Azt ha spriccel, csak akkor érzem a punciban, ha nagy erővel lő ki belőle és sok anyag.
Van egy alkalmi szexkapcsolatom,aki mindig a puncijába kéri.Nem tenném meg szexkapcsolatban,mert félek,hogy teherbe esik,de neki már nem lehet gyereke.
Ő kéri,én meg telelövöm.
Amúgy én is szeretek punciba élvezni.
A többinek a puncijába nem,max a popsijába szoktam élvezni,már akinél lehet.
Pasiként igen, volt olyan egyéjszakás amikor beleélveztem a hölgybe.
S nekem (de szerintem minden férfinak) nagyon izgató ez. Sőt engem kifejezetten az a vágy hajt olyankor, hogy most jól telelövöm.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!