Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha elengedem a feleségemet hogy mással dugjon, mikor hazajön fogom érezni a különbséget a p*nciján ?
40-es vagyok.
Hát ez összetett dolog,mert ugye ez volt a gyenge pontom minden nőmnèl,a farokmèret miatt megcsaltak.Ő nem csalt meg, legalábbis eleinte nem.Nyíltan elment randizni.Rábeszèlt,hogy ez milyen izgi.Ja,neki főleg.De eleinte úgy intézte,hogy nekem is az legyen,ès jó is volt,bár egy-kèt tüskèt már akkor kaptam.
Ès igen,aztán elhidegült,ès azt mondta,hogy kevès a szex.Ezmiatt az elhidegült állapot miatt mèg kevesebb szex volt, ezért mèg inkább a szexpartnerre hagyatkozott.Èn meg ott voltam egy rideg nővel,kièhezve álló kis farokkal.De akkor már elbaxtam az egèszet.Persze ehhez kellett egy ilyen nő,aki èlvezettel aláz,próbál fájdalmat okozni,ès egyáltalán nem okoz neki problémát egy vadidegennel szexelni,sőt inkább elkönyvel egy skalpot.Vègül már lakótársak voltunk inkább,nem tudtam újra közel kerülni hozzá,ès el is hagyott.
De szerintem a farokmèretem miatt vagyok ilyen szerencsètlen, minden ebből indult ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!