Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha elengedem a feleségemet hogy mással dugjon, mikor hazajön fogom érezni a különbséget a p*nciján ?
Ha beleélveznek, azt érezni fogod...
Ha meg durván megkúrják, kicsit szűkebb lesz, mert kicsit úgymond bedagad..
Ha beleélveznek, akkor annak a szagát érezni fogod rajta pàr óráig. A lucskosságot meg az hogy tágabb, màr nem hiszem, hogy órákig éreznéd. Ezt nagyon max akkor tudom elképzelni, hogy ha kb 20-30 percen belül érne haza, de ha beleélveznek, akkor nagyobb eséllyel marad odabent nedves. A legkönnyebben ezt úgy tudod kipróbálni, hogy beleélvezel és utána mondjuk egy óra múlva megujjazod és megnézed mi a helyzet.
Az egyik előttem szólónak is igazat adok. Ha nagyon megdugjàk a nődet és feldagad, vagy nem annyira nedves, mert nem kívánja, akkor meg pont hogy nem lesz tág.
Ha beleélveznek akár többször is és elmarad a tisztálkodás (mert pont az a cél hogy haza hozza )
Akkor átható sperma illat lengi körbe a nőt. A sperma pedig iggencsak sikositja a puncit szóval ha lesz utánna szex akkor a sikosság nagyon is érződik.
Szeretnék ezzel kapcsolatban megosztani egy emléket.
- Kamaszként egy nyári napon a helyijáratra felszált egy nagyon vonzó nő 20as évevi elején járhatott, fehér nyári ruha , minden pasi észrevette egyből. Aztán mikor elindult a busz akkor pedig az átható spermaszag amit a csaj árasztott . Minden pasi tudja milyen az amikor a sperma rajta marad a péniszen és reggel megcsapja a szaga. Na itt az volt a buszon.
Amikor gyerek projektben voltunk a párommal és napjában sokkszor szexeltünk, minden alkalommal beleélveztem. Az a punci az nedves volt , lucskos, sikamlós és bevolt dagadva a sok szextől.
Nekem volt ilyen.Összeakadt exem egy 20/5 farokkal.Amikor hazajött,nyaltam,mèg nedves volt,tehát nem kellett várni a kèt újra,hogy megnyálazzam,ès nyalás közben ujjazzam ahogy szoktam.Amikor utána beraktam a 14/4 farkam,akkor éreztem,hogy tágabb a jól megszokottnál.
Másnapra viszont,amikor csak velem szexelt, visszatért a szűk èrzet.
Ennèl már csak az volt jobb, amikor teleèlvezve jött haza.Akkor már persze kifolyt a legtöbb anyag,20-30 volt mire hazaèrt,de a sperma jellegzetes illatát nem lehet nem èrezni.Az durván szíven üt, amikor megèrzed a szerelmesen más spermáját odalent.De izgató is.Amikor ujjazztam,lenyalogattam az ujjaim, nagyon fincsi volt a puncinedvel keveredett sperma.Viszont az ilyen kalandokhoz èrzelmileg stabil nő kell,enyèm elhagyott,mert nem tudott pár èv után már férfiként nèzni rám,ami persze egyáltalán nem meglepő.Ha visszamehetnèk az időben,ma már nem mennèk bele ilyenbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!