Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik szexeltek már idősebb nővel hogyan jött össze nektek a szex, valamint hogyan ismertétek meg a hölgyet? Ti hány évesek voltatok ekkor és hány éves volt a hölgy?
Figyelt kérdés
Válaszokat privátban is elfogadok.2023. nov. 25. 08:44
1/5 anonim válasza:
Társkeresőn ismert meg. 26 volt, én 38.
2/5 anonim válasza:
Nem privátolok kérdező.
Hosszú évekig tartott, aztán kámforrá vált. Azóta sem találkoztunk.
3/5 anonim válasza:
Sportversenyen ismerkedtünk meg. Rendszeresen sportoló, jó testű negyvenes csak volt. Fiatal lányok megirigyelhették az alakját.
4/5 anonim válasza:
Ápolónő volt. Vért vett le tőlem. Első pillanattól megvolt a szimpátia. Jól elbeszélgettünk.
Elhívtam randizni.
Én voltam 25, ő 45.
Fél évig voltunk együtt, de titokban mert volt férje.
5/5 anonim válasza:
Hogyan jött össze?
Hát úgy hogy beszélgettünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!