Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez vajon fitymaszűkület lehet a srácnàl? Nekem volt kellemetlen a szituáció.
Van egy srác ,akivel kerülgetjük egymást egy ideje. Hétvégén voltam nála filmet nézni és hát persze pettingeltünk közben, aztán folytattuk a hálószobában a dolgokat. Elég vastag farka van kicsi makkal, de valahogyan akármennyire is elővàladékos volt neki a farka, mégsem csúszott le a bőr a makk mögé, hanem félig a makkon maradt. Végülis így oráloztam meg csináltam neki kézzel,mert nem akartam, hogy fájjon neki, ha jobban hátrahúzom (menstruáltam, ezért nem volt szex), de tök kellemetlen volt , hogy még verni sem lehetett neki, vagy legalábbis én nem mertem rendesen, nehogy fájdalmat okozzak. Ő 30 éves ,én 27 és őszintén szólva, hát nem tudom van-e értelme így a szexnek. Azt meg csak nem kérdezhetem meg tőle, hogy "te, amúgy neked fitymaszűkületed van, vagy miért nem lehet hátrahúzni rendesen a bőrt?".
Mit csináljak szerintetek?
Neked amúgy nem teljesen mindegy, hogy hatra lehet e húzni a bőrt vagy nem? Valószínűleg elvezte a dolgot, es a szexxel sincs semmi gondja sem, mert dugni így is tud, szóval szerintem tök mindegy.
Az viszont már gázos, hogy gumi nélkül akarná.
Fitymaszűkületnél nem kell körülmetélni az illetőt.
Én az igénytelenség netovábbjának tartom, hogy ezt az egyszerű ambuláns korrekciós műtétet nem hajlandó valaki elvégeztetni magán, hanem így él.
Privát szex klipekben is látni ilyet néha, hogy a bőrös makkot nyalogatja a nő.
Én tuti öltöznék és mennék, ha ilyennel találkoznék.
Azok meg, akik a kérdezőt savazzák, gondolom hasonló férfiak lehetnek, akik itt osztják az észt, de egy urológiai rendelésre nem tudnak elmenni a rosszul kifejlődött farkukkal.
Szerintem az, hogy szemmel láthatóan és kézzel érezhetően nem húzható hátra a bőr az egyértelmű.
Az én farkamról leugrik a bőr, ha feláll.
Aki a kommunikáció hiányáról ír itt az gondolom hasonló fitymaszűkületes kisfiú, akinél a téma egy érzékeny húrt penget. Ebben a szituban inkább ciki ezt forszírozni.
Nálam a fitymaszűkülettel való tudatos együttélés egyenrangú a féknyomos bugyi több napón át tartó hordásával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!