Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Fitymaszűkülettel kellemetlen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fitymaszűkülettel kellemetlen az azonos neművel való szex?

Figyelt kérdés
Na jó nem tudom milyen az ellenkező neművel sem, de tervezek fogni valami twinket, de nem itt szóval nem fogadok el privátokat. 23 éves vagyok, tisztítani tudom, ha nagyon kemény a farkam nem lehet rendesen hátrahúzni, ha meg is operáltatom akkor max télen mert a nyári időjárás miatt az izzadság problémás lehet.
2023. jún. 24. 02:36
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szűkülettel inkább ne szexelj. Előbb csináltasd meg. Utána már lehet tolni orrba szájba
2023. jún. 24. 05:40
 2/8 A kérdező kommentje:
A telet kivárom, eléggé odatesz a hangulatomnak egymagában a nyár, nem kell még az is.
2023. jún. 24. 06:23
 3/8 anonim ***** válasza:
17%
Nálam kizáró ok, szerintem gusztustalan higiéniailag és látványra is.
2023. jún. 24. 08:10
 4/8 anonim ***** válasza:
Engem nem zavarna, bár én már metéltettem.
2023. jún. 24. 09:35
 5/8 anonim ***** válasza:
1. orrba utána is kellemetlen lehet, de szájba tudom ajánlani
2023. jún. 24. 15:01
 6/8 sandrisbp ***** válasza:
A partnernek főleg kellemetlen lesz, és neked se fog tetszeni, ha meglátod az undort az arcán, amin addig, amíg meg nem látta az álló farkad a végén azzal kis vékony csővel, a vágyat vélted látni. Szabadulj meg tőle minél hamarabb, és utána élvezd az életet.
2023. jún. 30. 02:49
 7/8 A kérdező kommentje:
6.Téli hónapok egyikében tervezek.
2023. jún. 30. 02:51
 8/8 sandrisbp ***** válasza:

Hát te tudod, mennyire ér rá, meddig bírod igazi szex vagy kapcsolat nélkül

Nekem mindenesetre volt több kellemetlen ilyen "élményem" is, amikor szép és intelligens partnerről az ágyban derült ki a dolog - és hát bizony alig vártam, h vége legyen.

2023. jún. 30. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!