Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez vajon fitymaszűkület lehet a srácnàl? Nekem volt kellemetlen a szituáció.
Van egy srác ,akivel kerülgetjük egymást egy ideje. Hétvégén voltam nála filmet nézni és hát persze pettingeltünk közben, aztán folytattuk a hálószobában a dolgokat. Elég vastag farka van kicsi makkal, de valahogyan akármennyire is elővàladékos volt neki a farka, mégsem csúszott le a bőr a makk mögé, hanem félig a makkon maradt. Végülis így oráloztam meg csináltam neki kézzel,mert nem akartam, hogy fájjon neki, ha jobban hátrahúzom (menstruáltam, ezért nem volt szex), de tök kellemetlen volt , hogy még verni sem lehetett neki, vagy legalábbis én nem mertem rendesen, nehogy fájdalmat okozzak. Ő 30 éves ,én 27 és őszintén szólva, hát nem tudom van-e értelme így a szexnek. Azt meg csak nem kérdezhetem meg tőle, hogy "te, amúgy neked fitymaszűkületed van, vagy miért nem lehet hátrahúzni rendesen a bőrt?".
Mit csináljak szerintetek?
Semmi ciki nincsen benne, ha rákérdezel. Nyilván kicsit tapintatosnak kell lenni, de alapvetően semmi visszataszító nincsen azzal, ha a egy nő érdeklődik a pénisz iránt. Rákérdezhetsz akár menet közben is, hogy neked ez ilyen volt mindig? Nem tudod hátrahúzni? Fáj ha ezt csinálom?
Nem tudom mi ebben a kellemetlen, hogy őszinte legyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!