Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez vajon fitymaszűkület lehet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez vajon fitymaszűkület lehet a srácnàl? Nekem volt kellemetlen a szituáció.

Figyelt kérdés

Van egy srác ,akivel kerülgetjük egymást egy ideje. Hétvégén voltam nála filmet nézni és hát persze pettingeltünk közben, aztán folytattuk a hálószobában a dolgokat. Elég vastag farka van kicsi makkal, de valahogyan akármennyire is elővàladékos volt neki a farka, mégsem csúszott le a bőr a makk mögé, hanem félig a makkon maradt. Végülis így oráloztam meg csináltam neki kézzel,mert nem akartam, hogy fájjon neki, ha jobban hátrahúzom (menstruáltam, ezért nem volt szex), de tök kellemetlen volt , hogy még verni sem lehetett neki, vagy legalábbis én nem mertem rendesen, nehogy fájdalmat okozzak. Ő 30 éves ,én 27 és őszintén szólva, hát nem tudom van-e értelme így a szexnek. Azt meg csak nem kérdezhetem meg tőle, hogy "te, amúgy neked fitymaszűkületed van, vagy miért nem lehet hátrahúzni rendesen a bőrt?".

Mit csináljak szerintetek?

2023. nov. 24. 18:13
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
69%
Nézd meg rendes fényben legközelebb, semmi ciki nincs benne
2023. nov. 24. 18:20
 2/22 Ékezetes billetyűzet ***** válasza:
100%

Semmi ciki nincsen benne, ha rákérdezel. Nyilván kicsit tapintatosnak kell lenni, de alapvetően semmi visszataszító nincsen azzal, ha a egy nő érdeklődik a pénisz iránt. Rákérdezhetsz akár menet közben is, hogy neked ez ilyen volt mindig? Nem tudod hátrahúzni? Fáj ha ezt csinálom?

Nem tudom mi ebben a kellemetlen, hogy őszinte legyek.

2023. nov. 24. 18:24
 3/22 A kérdező kommentje:
Láttam ,mert nem volt sötét.
2023. nov. 24. 18:24
 4/22 A kérdező kommentje:
Kettes! Az a kellemetlen, hogy ha 30 évesen tényleg ez a baja, akkor miért nem kezdett vele már valamit. Nem hiszem el, hogy lehet úgy élvezni a szexet, hogy a makkon félig rajta van a bőr. Én meg egy laza kapcsolatba nem azért megyek bele, hogy óvatoskodjak, hanem,hogy élvezzem a dolgokat. De így nehéz.
2023. nov. 24. 18:26
 5/22 anonim ***** válasza:
88%
Nekem is van. Magától nem jön hátra a bőr, de hátra tudom húzni és egyáltalán nem fáj. Ha fájna már kezdtem volna vele valamit.
2023. nov. 24. 18:39
 6/22 anonim ***** válasza:
88%
De basszus, én kiégek a nőkön. Simán szopod a farkát, de annyit nem tudsz megkérdezni, hogy hátra lehet e húzni neki.
2023. nov. 24. 18:41
 7/22 A kérdező kommentje:
Hát de a pasinak hátra sem megy, nyilván én meg nem erőszakoskodtam a bőr hátrahúzàsàval.
2023. nov. 24. 18:41
 8/22 A kérdező kommentje:
6-os! A baj az, hogy ilyet nekem kérdezni kellene. És nem, nem lehet neki, mert finoman próbáltam, de a felénél tovább nem ment. Fájdalmat meg nem akartam neki .
2023. nov. 24. 18:42
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
Szoptad és úgy nem ment hátra? Az viszont baj. Nekem úgy simán hátra megy.
2023. nov. 24. 18:43
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
Ezért kellett volna kibökni annyit, hogy nem megy hátra? És akkor nem te feszengtél volna végig..
2023. nov. 24. 18:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!