Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Történt az, hogy innen gyakori...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Történt az, hogy innen gyakoriról lett kalandja valakinek, vagy itt talált szexpartnert, barátság extrákkal lehetőséget?

Figyelt kérdés
Nekem egyszer jött össze eddig 2009 óta, mióta itt vagyok. 1 lánnyal sikerült összejönnöm, pont egy városban laktunk és mindketten arra vágytunk, vagyis a szexre. DE ez már régen volt, 6-7 éve, azóta semmi, csak kamuznak vagy lenézik az embert, hogyha innen akar valakit keresni.
2023. nov. 23. 20:39
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

30 éves férfi vagyok, 10 éve járok ide:

3 komolynak induló

3-5 lazább kapcsolat

virtuálisan is volt szerintem 20+

élőben baráti kapcsolat 5-10 között

levelező partnerek is sokan, volt akivel több évig

Nekem most pár hete jött innen egy NAGYON jó lehetőség, nagyon aranyos nő.

F

2023. nov. 23. 20:42
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__egyeb-kerdesek__..

Ezzel a csajjal kezdtem dumálni annó aki ezt a kérdést írta. Telszexeltünk jópárszor, dumáltunk hetekig skype-on akkoriban, de mivel nem Magyarországon lakott (egyik szomszédos ország), kicsit nehéz volt megszervezni a talit, de sikerült. Dugtunk egy nagyot, meg dumálgattunk, elvoltunk egy fél napot. Aztán hazament, beszéltünk még egy kicsit neten, de egyre ritkábban, neki lett párja, nekem fél évre rá. Aztán kb 7 éve nem dumáltunk :)

2023. nov. 23. 20:45
 3/17 anonim ***** válasza:
52%
Fizetős alapon volt több is.
2023. nov. 23. 20:45
 4/17 anonim ***** válasza:
79%
2-es vagyok, azért tényleg látszik, hogy mennyit változott a világ. 8-10 éve még simán lehetett ilyesmit csinálni itt, meg úgy általában. Most már a lehetetlen kategória nagyjából. Teljesen be vannak gyepesedve az emberek, rettegnek egymástól.
2023. nov. 23. 20:49
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

2 lány volt valós de náluk meggondoltam magam mert nem jöttek be annyira

A legtöbb itteni "lány" elmebeteg kamus. De túlzás nélkül. Ne mondja senki hogy az nem elmebeteg, aki képes olyan részletességig eljátszani, hogy lány és találkozni akar, hogy több napnyi üzenetváltás után, már konkrétan azt is megbeszéljük hogy HANYAS BUSSZAL JÖN, aztán 1 órával a találkozó előtt eltűnik.

Meg volt olyan is akiről szintén nagyon hosszú beszélgetés után kiderült, hogy valójában nem is az akinek kiadja magát, ugyanis megtaláltam a valódi személyt akinek a képeit ellopta

Nagyon súlyos mentális betegségben szenvedhetnek ezek az emberek, gondolom emellett 1 darab barátjuk sincs.

Na mindegy már nem beszélek senkivel innen, undorító milyen emberek használják az oldalt.

2023. nov. 23. 21:10
 6/17 A kérdező kommentje:
5: Sajnos ugyanez volt nálam is, a női nem szégyeneibe futottam bele, skizofrén betegek, némelyik a keresztnevét se képes leírni, mintha paranoiás is lenne. Basszus, ennyire azért nem kell félni, nem mindenki pedómaci és pszichopata...
2023. nov. 23. 21:14
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Hasonló képen jártam én is.

Egy pár éve beszélgettem itt egy 35 éves férfival, akivel beszélgettünk, képeket cseréltünk, majd mikor oda került a sor, lerázott, hogy bocs idős vagyok neki.

2023. nov. 23. 21:18
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Manapság nagyon nehéz,főleg hogy kevés itt a kaposvári, bár pár éve simán müködött. Volt szexkapcsolat tini csajjal, szeretői kapcsolat férjes nővel. 46F
2023. nov. 23. 21:35
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Feleségemet, ha az számít.
2023. nov. 23. 22:51
 10/17 A kérdező kommentje:
9: innen való a feleséged? Hát akkor mázlid lehetett!
2023. nov. 23. 23:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!