Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13 évesen elveszteni nagyon ciki? 18/l
Figyelt kérdés
2023. nov. 22. 18:01
11/19 anonim válasza:
Nem ciki segítettem volna benne ! ;)
12/19 anonim válasza:
Még mindig jobb, mint 23 évesen.
13/19 anonim válasza:
Szerintem ciki. Nem gyereknek való. Mert az vagy 13 évesen. Gyerek.
14/19 anonim válasza:
A mai világban már aza furcsa, hogy valaki 13 évesen még szűz.
15/19 anonim válasza:
Vettem már el 13 éves lány szüzességét
17/19 anonim válasza:
Ciki vagy nem ciki, szinte már az a ciki ha ebben a korban még szűz valaki.
(Ez irónia volt)
Egy ismerősöm lánya már 13 éves kora óta cigizik,és már erősen fiúzott is.
Már ott tartott, hogy 14 évesen teherbe is esett és 15 évesen 3 hete megszülte a gyerekét.
És minderre nem csak a lány , de a buta anyja is büszke.
Szánalmas egy család!
18/19 anonim válasza:
13 évesen még kislány. Nem lány.
19/19 anonim válasza:
Igen, az. Mert nem azért cisnálja, mert akarja, hanem mert azt hiszi, hogy kell. Mert nem akar lemaradni, mert hagyja egy idősebbnek, mert menőnek akar tűnni, közben meg otthon sír, hogy milyen rossz neki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!