Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Japánban tényleg megengedik a feleségek ,hogy k"rvázni járjanak a férjeik?

Kérdező, 9
Ahogy 10 is írja, nektek normális hogy kúrnak akivel akarnak? Csak azért.nem teszik ezt a nők is, mert ott nekik ennyi joguk nincs.
Nyilván, ti örülnétek egy ilyen világnak is itthon..

13,16
Én naponta kívánom a párom 2-3x is, de volt hogy magammal 6-8x játszottam. 🤔🤷🏻♀️
Mindenki más..
Nekem kell a kötődés, nektek úgy tűnik csak a luk. :)
Mondjuk ilyen emberhez még nekem is nehéz lenne vonzódnom.

,,megnyomorítja az emberek életét”
Mi? Az, hogy itt családapaként nem szokás össze-vissza dgni? Az, hogy itt jelen van a hűség fogalma? Vagy talán az, hogy itt emberszámba “kell” venni a nőket, és nem csak egy lyuknak tekinteni őket?

Japánban egész más kultúra van, mint itt nálunk. A férfi az úr a háznál! Úgy tudom, náluk a szexben is alapvető dolog, hogy a férfi élvez el először, a nő csak a férfi után jöhet, ha egyáltalán sikerül neki. De abból se csinálnak ügyet, ha nem megy el.
Nem ilyen elkényeztetett műp.csák mint erre mifelénk a nők többsége (tisztelet a kivételnek)!
A férfiak még nem "papucsok".
Sokkal normálisabb emberek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!