Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Japánban tényleg megengedik a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Japánban tényleg megengedik a feleségek ,hogy k"rvázni járjanak a férjeik?

Figyelt kérdés
Egyre többen helyről hallom .hogy nem törődnek vele az ottani nők ha prostizik a pasijuk.

2023. nov. 22. 17:21
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
4. Szerintem lehet kívánná ő. Milyen kifordított világban élsz?
2023. nov. 22. 18:38
 12/28 anonim ***** válasza:
77%

Kérdező, 9

Ahogy 10 is írja, nektek normális hogy kúrnak akivel akarnak? Csak azért.nem teszik ezt a nők is, mert ott nekik ennyi joguk nincs.

Nyilván, ti örülnétek egy ilyen világnak is itthon..

2023. nov. 22. 18:39
 13/28 A kérdező kommentje:
Nem tudom normális-e , de sok nőnek csak pénz kell a kúrás meg már nyűg neki.
2023. nov. 22. 18:44
 14/28 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem vesd fel ezt az ötletet Szenteste😂Még azt mondja nem tudja normális-e🤣🤣
2023. nov. 22. 18:50
 15/28 anonim ***** válasza:
2023. nov. 22. 18:51
 16/28 anonim ***** válasza:
49%
10: Igen normális hogy az emberek az alapvető testi, lelki vágyaikat megélhesék. És nem pedig egy sok ezer éves, elavult ideologia miatt, totális szexuális elfojtásban éljék az életüket. Nevetséges, hogyha valaki 50 évig házas, akkor ugye az agyalágyult vallási, társadalmi elvárások szerint 50 évig csak egyetlen emberrel szexelhet, akkor is ha már 3 év után unják, esetleg utálják egymást. Elképesztő, hogy egy alapvető testi funkció, mint a szex, az ostoba vallásunk szerint szégyen, bűn, titkolni való. Nem normális, hogy a vallásunk, aminek jóesetben az emberek életét kellene segítenie, évszázadok óta megnyomorítja az emberek életét.
2023. nov. 22. 18:54
 17/28 anonim ***** válasza:
72%

13,16

Én naponta kívánom a párom 2-3x is, de volt hogy magammal 6-8x játszottam. 🤔🤷🏻‍♀️

Mindenki más..

Nekem kell a kötődés, nektek úgy tűnik csak a luk. :)

Mondjuk ilyen emberhez még nekem is nehéz lenne vonzódnom.

2023. nov. 22. 19:01
 18/28 anonim ***** válasza:
89%

,,megnyomorítja az emberek életét”

Mi? Az, hogy itt családapaként nem szokás össze-vissza dgni? Az, hogy itt jelen van a hűség fogalma? Vagy talán az, hogy itt emberszámba “kell” venni a nőket, és nem csak egy lyuknak tekinteni őket?

2023. nov. 22. 19:17
 19/28 gabor49 ***** válasza:
49%
hozzatartozik a kulturajukhoz szerintem jo dolog
2023. nov. 23. 05:10
 20/28 anonim ***** válasza:
59%

Japánban egész más kultúra van, mint itt nálunk. A férfi az úr a háznál! Úgy tudom, náluk a szexben is alapvető dolog, hogy a férfi élvez el először, a nő csak a férfi után jöhet, ha egyáltalán sikerül neki. De abból se csinálnak ügyet, ha nem megy el.

Nem ilyen elkényeztetett műp.csák mint erre mifelénk a nők többsége (tisztelet a kivételnek)!

A férfiak még nem "papucsok".

Sokkal normálisabb emberek. :)

2023. nov. 23. 07:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!