Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, előfordult már, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, előfordult már, hogy a vonaton kielégítettétek magatokat?

Figyelt kérdés
Férfi vagyok és volt egy lány, akivel most hazafelé a vonaton szemeztünk és szerintem bejöttünk egymásnak és az ölébe a két lába közé tette a kezét. Nyilván nem elégítette ki magát, csak kíváncsi lettem, hogy nálatok hogy megy? Volt már, hogy vonaton kielégítettétek magatokat? A lányoknál átázik a nadrág a nedvességtől? Nagyon érződne a szaga? :D

2023. nov. 21. 21:57
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
44%
Masztiztam már vonaton. Kicsit átázik , de nem nagyon érződött a szaga csak kicsit.
2023. nov. 22. 16:43
 12/12 anonim ***** válasza:
85%

Amúgy erről nekem az jut eszembe, amikor barátnőm viccből mondta, hogy áááh... nem is vagyok nedves.

Aztán ott feküdtem az ágyon és ráült az arcomra nadrágban, aki egyrészt át volt ázva még a nadrágja is, másrészt olyan erős illata volt, hogy én is meglepődtem.

Ha egy lány fel van izgulva, annak van egy jellegzetes erős illata, minden lánynak kb ugyanolyan kicsi eltéréssel. Gondolom a hormonok.

2023. nov. 22. 20:17
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!