Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, előfordult már, hogy a vonaton kielégítettétek magatokat?
Rosszul kezdted a mondatot: FIÚ vagyok... ha férfi lennél, akkor tudnád, hogy ez nem így működik. A veled szemben ülő semmiféle maszturbációt nem végzett, s abban sem lennék biztos, hogy bejöttél neki. A nadrág NEM ázik át izgalmi állapotban sem, mert van tisztasági.
Egyébként meg ha annyira tökös lennél, akkor miért nem szólítottad meg? Miért nem cseréltél vele elérhetőséget, beszéltél meg vele randit? Vagy ha szerinted annyira beizgult akkor miért nem dugtad meg ott helyben a vonaton? 😂
Nem volt, és valószínű hogy nem is lesz.
Életemben eddig egyszer nedvesedtem be tömegközlekedésin egy pasitól: Debrecenben az 5-ös trolin ültem, és mellém állt egy pasi. Nagyon jó illata volt, és külsőre is bejött. a troli jól ringatott, és azon vettem magam észre, hogy ráizgultam a pasira. Nem lett belőle semmi, de ha akkor leszólított volna, nem biztos hogy nemet mondtam volna.:)
Nem.
Amúgy voltam már olyan izgatott hogy átázott, de exem órákig húzta az agyam :D
#1, benne lett volna a hírekben:
"Szexuálisan elégítettek ki egy nőt a vonaton. Az elkövető állítása szerint még a nadrágja is átázott az áldozatnak. Az áldozat csak ennyit mondott:
'Jó volt!'
Az elkövetőt vonaton történő szexuális kielégítés vádjával korábban is gyanusították.
Kapcsoljuk a gyanúsítottat..."
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!