Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, előfordult már, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, előfordult már, hogy a vonaton kielégítettétek magatokat?

Figyelt kérdés
Férfi vagyok és volt egy lány, akivel most hazafelé a vonaton szemeztünk és szerintem bejöttünk egymásnak és az ölébe a két lába közé tette a kezét. Nyilván nem elégítette ki magát, csak kíváncsi lettem, hogy nálatok hogy megy? Volt már, hogy vonaton kielégítettétek magatokat? A lányoknál átázik a nadrág a nedvességtől? Nagyon érződne a szaga? :D

2023. nov. 21. 21:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
79%

Rosszul kezdted a mondatot: FIÚ vagyok... ha férfi lennél, akkor tudnád, hogy ez nem így működik. A veled szemben ülő semmiféle maszturbációt nem végzett, s abban sem lennék biztos, hogy bejöttél neki. A nadrág NEM ázik át izgalmi állapotban sem, mert van tisztasági.

Egyébként meg ha annyira tökös lennél, akkor miért nem szólítottad meg? Miért nem cseréltél vele elérhetőséget, beszéltél meg vele randit? Vagy ha szerinted annyira beizgult akkor miért nem dugtad meg ott helyben a vonaton? 😂

2023. nov. 21. 22:03
 2/12 anonim ***** válasza:
79%
avagy szerinted a nők ellenállhatatlanul totálisan beizgulnak egy olyan balf.sztól aki csak néz, de megszólalni már nem mer? 😂😂😂
2023. nov. 21. 22:04
 3/12 anonim ***** válasza:
91%

Nem volt, és valószínű hogy nem is lesz.

Életemben eddig egyszer nedvesedtem be tömegközlekedésin egy pasitól: Debrecenben az 5-ös trolin ültem, és mellém állt egy pasi. Nagyon jó illata volt, és külsőre is bejött. a troli jól ringatott, és azon vettem magam észre, hogy ráizgultam a pasira. Nem lett belőle semmi, de ha akkor leszólított volna, nem biztos hogy nemet mondtam volna.:)

2023. nov. 21. 22:18
 4/12 anonim ***** válasza:
91%
Azt hiszem, fázott a keze... Én akkor teszem a két combom közé a kezem, tök jól melegít.:D
2023. nov. 21. 22:38
 5/12 anonim ***** válasza:
74%

Nem.

Amúgy voltam már olyan izgatott hogy átázott, de exem órákig húzta az agyam :D

2023. nov. 21. 22:40
 6/12 anonim ***** válasza:
77%
Nem, de pasimnak 1x kivertem a vonaton
2023. nov. 21. 22:46
 7/12 anonim ***** válasza:
86%
Igen, tök izgató egy férfi, aki szótlanul bámul. Oh, wait, inkább para :D
2023. nov. 21. 23:06
 8/12 anonim ***** válasza:
90%

#1, benne lett volna a hírekben:

"Szexuálisan elégítettek ki egy nőt a vonaton. Az elkövető állítása szerint még a nadrágja is átázott az áldozatnak. Az áldozat csak ennyit mondott:

'Jó volt!'

Az elkövetőt vonaton történő szexuális kielégítés vádjával korábban is gyanusították.

Kapcsoljuk a gyanúsítottat..."

2023. nov. 21. 23:06
 9/12 anonim ***** válasza:
48%
Nem, de buszon elegitett ki exem kezzel.
2023. nov. 22. 07:03
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Exem 2-3 alkalommal is leszopott az utolsó éjszakai busz hátsó reszen. (Vidéki város, 1-2 utas)
2023. nov. 22. 09:32
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!