Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SZŰZEK! El tudod képzelni a szexet egyetlen partnerrel egész életedben? (Vagy mindenképp muszáj mással is kipróbálni mielőtt elköteleződnél?)
Figyelt kérdés
2023. nov. 21. 15:34
21/28 anonim válasza:
Tehát akinek egynél több szexpartner kell, azokat lepontozzák, és csak azokat pontozzák fel, akiknek az első és egyetlen partnere lesz a párja?
Értem. Vagyis nem értem, de mindegy... :D
22/28 anonim válasza:
Én egyetlen férfival szeretnék lenni örökké, aki a szerelmem lenne, csak rá vágynék.
23/28 anonim válasza:
Azért életkort és nemet is érdemes lenne megtudni
24/28 anonim válasza:
Szűzen azt sem tudja, hogy milyen... 15 évesen szűzen úgy gondoltam, hogy egy férfival elleszek, mint anyám. Aztán az első szex alatt/után rájöttem, hogy ha ez ennyire jó ezzel, akkor milyen lehet más méretűvel, egy izmossal, egy mackóssal stb. Elég hamar, pár óra alatt rájöttem, hogy nem egy emberrel akarok csak kefélni.... 28N
25/28 anonim válasza:
Nem szűzként mondom azt, hogy el tudtam volna képzelni, hogy csak egy emberrel legyek. Nyilván ehhez kellett volna, hogy elégedett legyek a szexuális életünkkel (nem voltam, de egyébként több más szempontból sem illettem össze az elsővel). Nem izgat annyira, hogy a lehető legtöbbet hozzam ki az életemből ilyen téren, ha amúgy kielégítő az aktuális, sokkal fontosabb, hogy a párommal maximálisan bizalmas, szeretetteljes, működőképes, egészséges kapcsolatom legyen.
26/28 anonim válasza:
milyen rafkós vagy így vadászol a szűz csajokra:) azt hiszed ők nem csalnak meg? sokan mondják tiniként ezt a csajok. de 30 évesen már többen megfordultak bennük, mint egy kocsmába. idősebb szűz pasiként meg cseszheted, egy csajnak se kell. itt lehet hogy azt hazudják, de a valóságban
27/28 anonim válasza:
Sok nő, aki annyira nem szexmániás, és az az egy férfi jól meg tudja dugni, ki tudja elégíteni, akkor nem kell nekik másik farok.
28/28 anonim válasza:
#27 a válás 80% nők kezdeményezik, a legismertebb sztárokat is elhagyák. a fő oka az unalom, mert azt hiszik a szomszéd füje zöldeb. arról nem beszélve hogy usa-ban rengeteg youtuber van, és rengeteg utcai nőt szólítanak le, szinte az összes azt mondja, hogy megcsalta a párját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!