Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » SZŰZEK! El tudod képzelni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SZŰZEK! El tudod képzelni a szexet egyetlen partnerrel egész életedben? (Vagy mindenképp muszáj mással is kipróbálni mielőtt elköteleződnél?)

Figyelt kérdés

2023. nov. 21. 15:34
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
30%
Sokat veszít, aki csak egyetlen partnerrel van életében. Ez is az élet része, az ismerkedés, az izgalom, szex, más érzelmek, tapasztalat. Nem tudják meg soha, hogy sokkal jobb is lehetetett volna, főleg, ha mindketten az egyetlenek egymásnak. Én férfi vagyok, rengeteget tanultam más barátnőimtől (nem csak szexben) és amit átvettem, azt tovább is tudtam adni és én is kaptam a lányoktól, akik másoktól tanultak.
2023. nov. 26. 13:51
 12/28 anonim ***** válasza:
75%
Egyetlen partnerem van a kezdetektől fogva 18 éves korom óta..most vagyok 28.Nem igazán fordult meg a fejemben h kipróbáljam másnak a nemiszervét.Nem látom értelmét..nem ez az életcélom.
2023. nov. 26. 17:20
 13/28 anonim ***** válasza:
79%

12. "és én is kaptam a lányoktól, akik másoktól tanultak."

Ja, én is, főleg traumákat...

2023. dec. 7. 15:14
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
Hát eddig nekem az első óta csak rosszabbak jöttek minden téren :D Na ez is benne van a pakliba
2023. dec. 7. 16:35
 15/28 anonim ***** válasza:
50%
Okostojás, ezt honnan tudná valaki, aki még soha nem szexelt?...Lehet, hogy azt gondolja, ő aztán monogám lesz egész életében, aztán az első után úgy rákap a puncira/faszra, hogy egyikről másikra röppen majd.
2023. dec. 8. 12:17
 16/28 anonim ***** válasza:
32%
Figyelj! A házasság szerinted mi??? Szerelemre épül és kizárólagos! Ez a normális!!! Szent és erős. Mit gondolsz mi az ember? Nem állat!
2023. dec. 8. 14:16
 17/28 anonim ***** válasza:
48%
No, nem. Az elet rovid ahhoz.
2023. dec. 23. 18:44
 18/28 anonim ***** válasza:
48%
Nekem gusztustan a gondolat hogy több emberrel legyek, ha emiatt szüzen halok meg vagy egyedül nem fogom megbánni.
2023. dec. 24. 12:56
 19/28 anonim ***** válasza:
74%

11.

Sokkal jobb is lehetett volna de sokkal rosszabb is.

Aki csak szexet akar kísérletezzen nyugodtan de nem mindenkinek az a legfontosabb.

Ha fiatalon megtalálja azt aki neki való emiatt elhagyni szerintem gyerekes.

2023. dec. 24. 12:59
 20/28 A kérdező kommentje:

Kedves 18-as válaszoló!

Nekem nagyon szimpatikus, amit írtál. Üzentem is neked, hogy tudjunk beszélgetni, most láttam, hogy válaszoltál is, de közben törlődött a fiókod... Ha visszatérsz, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot!

2023. dec. 25. 10:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!