Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem a múlt buli alkalmával nagyon engedékeny volt, a barátnőjével jól elvoltam, sőt a végén még kicsit tolt is hozzá engem és kavart velünk együtt. Másnap még kedvesebb volt velem, mint egyébként. Engem izgat ez az egész. Mit lépjek?
Figyelt kérdés
Szorgalmazzak új bulit?2023. okt. 23. 23:23
1/15 anonim válasza:
Igen és legyen sok pia és rágcsa.
2/15 anonim válasza:
Nekem pl volt egy barátnőm aki azt mondta, hogy szivesen megnézné ahogy csókolózok egy másik lánnyal, illetve hogy hármasozhatnánk is egy nagy mellű lánnyal. Sajnos nem jött össze végül:(
De van ilyen
5/15 anonim válasza:
Feleséged van, de itt kérdezed meg, hogy mi legyen egy másik nővel? Nagyon béna vagy.
6/15 anonim válasza:
Ülj le vele és kérdezd meg, hogy miért csinálta ezt, mi volt a célja? Mivel ez neked nagyon bejött és nem akarsz később ebből vitát.
7/15 anonim válasza:
Feküdj közéjük!
Szupi dolog 2 nővel szexelni!!!
8/15 A kérdező kommentje:
Én sem igazán hallottam még fordított cuckoldról, de ez valami hasonló. Ez egy nyilvános buli volt, tehát az ágy meg a szex nagyon messze van...
2023. okt. 24. 11:41
9/15 anonim válasza:
Puhatold ki a határokat akkor, ez a dolgod.
10/15 anonim válasza:
Űlj le a két beteg állattal azt mond meg szeretnél egy 3-ast🤣🤣🤣🤣🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!