Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lànyok ti hogy èlitek meg, hogy a fèrfiak megőrülnek a puncièrt?
Erre ùgy tekintetek:
- mint egy kincs
- kivàltsàg
- Kèsőbb ràjöttök, hogy ezzel könnyebben el tudtok èrni dolgokat
- jòl eső èrzèssel tőlt el
- idegesìt, mert jobban örülnèl, ha a női lèlek irànt èrdeklődnènek ennyire a pasik
- Hidegen hagy, hogy a fèrfiak mièrt őrülnek meg mert csak magamra gondolok.
-Egyèb
Az nem zavar, hogy sok pasi megőrül a szexért, az zavar, hogy ez gátolja őket az értelmes viselkedésben. Attól, hogy szexet akarok, még nem fogok bárki farkára felpattanni és ezt a pasik nem értik, mert ők nem ilyenek, ha be vannak gerjedve (a legtöbben nem).
Plusz csak dugni akarnak, nyalni már nem. Lusták és csak az élvezet kellene, bármi mást már nem hajlandóak a legtöbben.
Szóval nem, nem zavar, hogy kell nekik a szex, mert nekem is kellene. A gondolkodásbeli különbség viszont zavaró és sokszor bántó.
N
11#
"Az nem zavar, hogy sok pasi megőrül a szexért, az zavar, hogy ez gátolja őket az értelmes viselkedésben. Attól, hogy szexet akarok, még nem fogok bárki farkára felpattanni és ezt a pasik nem értik, mert ők nem ilyenek, ha be vannak gerjedve (a legtöbben nem)."
Ebben teljesen igazad van. Igen mi fèrfiak, ha be vagyunk gerjedve akkor nèha nem gondolkozunk.
"Plusz csak dugni akarnak, nyalni már nem. Lusták és csak az élvezet kellene, bármi mást már nem hajlandóak a legtöbben."
Ez nàlam pl vàltozò. Van akit nagyon szivesen kinyaltam ès volt akit egyszer sem. Sok függ attòl, hogy mennyire tetszel a pasinak vagy mennyire kìvànja a pucidat.
Volt akinèl alig vàrtam, hogy örömet okozhassak neki ezzel ès èrezzem ahogy bele remeg a teste..
"Szóval nem, nem zavar, hogy kell nekik a szex, mert nekem is kellene. A gondolkodásbeli különbség viszont zavaró és sokszor bántó."
Igen ezt megèrtem. Szerintem èn is viselkedtem bàntòan a mùltban. Most màr màskèppen làtom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!