Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más srácok is " megőrülnek" egy neki nagyon tetsző nő közelében? Lent kifejtem
Szóval az ismerőseink hívták fel rá a figyelmemet, hogy valószínűleg eléggé bejövök ennek a férfinak, ugyanis az átlagnál jobban fel van pörögve a társaságomban. Engem cincogtat finoman, folyamatosan viccelődik,sztorizgat és néha elvörösödik. Állandóan mosolyog és engem néz. Igazából nekem is feltűnt ez az elmúlt pár alkalommal, de nem tulajdonítottam ennek nagyobb jelentőséget. Ez tarsasagban szokott tortenni. Tényleg jól látnák?
Más is felporog így a neki tetsző lány társaságában?
Amióta középkorú (nő) vagyok, azóta már túlságosan sok ilyen tapasztalatom van. Gyakran el is vonulok a helyszínről, vagy figyelemre sem méltatom a "figurázós" egyéneket.
Van az a mennyiség, amit már bőven meg lehet unni. Ha eléred/meghaladod a 30-as, 40-es éveidet Kérdező, olyan magabiztosságot fogsz sugározni, hogy TÖMEGÉVEL(!) fogod bevonzani ezeket a megnyilvánulásokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!