Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy mellű lányok. Szeretitek, ha megnézik a melleitek?
Ma az egyetemi folyosókon egy nagy mellű lány mutogatta a mellét a többi lánynak. Tudom róla biszex, de most ez lényegtelen. Szeretitek, ha megbámulják a melleitek? Főleg, ha ki is rakjátok, mint ő is szokta...
Én amúgy srác vagyok, és oda szoktam pillantani ilyen cicikre, ma is így tettem.
#9 ebbe mi az illiberàlis ami itt van?
orbűzèk 6 milliárdot adtak a LEGO-nak, lmbtq-ni, ez azt illiberális.
8-as
"Mindenki tudja kontrollálni magát, és azt is tudjuk, hogy az erőszakért börtön jár."
Talán az értelmes egészséges férfi tudja de van aki nem vagy nem érdekel. Máskülönben nem lenne ennyi erőszak. Sokan még mindig erre kenik, ezzel mentve fel magukat a tettek alól. Hisz a nő "provokálta" ki az erőszakot és a férfi "ösztönlény".
#14 mert nyugatról bejött a melltartó divat.
Mint ahogy a borotvált pina is, ma mindenki borotválja, mert azt hiszi csak az a szép.
Érdekes, régen senkit nem zavart a szőrös, ha ápolt volt a bikinivonalon.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!