Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagy mellű lányok. Szeretitek,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy mellű lányok. Szeretitek, ha megnézik a melleitek?

Figyelt kérdés

Ma az egyetemi folyosókon egy nagy mellű lány mutogatta a mellét a többi lánynak. Tudom róla biszex, de most ez lényegtelen. Szeretitek, ha megbámulják a melleitek? Főleg, ha ki is rakjátok, mint ő is szokta...

Én amúgy srác vagyok, és oda szoktam pillantani ilyen cicikre, ma is így tettem.

#mell #szex #tini #MILF #mellmérer
2023. nov. 20. 18:02
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
87%
Igen, szeretem. Nem kell kiraknom, ahhoz hogy megnézzenek. Beszólni nem szoktak, csak diszkréten végigmérnek.
2023. nov. 21. 11:06
 12/18 anonim ***** válasza:
58%

#9 ebbe mi az illiberàlis ami itt van?

orbűzèk 6 milliárdot adtak a LEGO-nak, lmbtq-ni, ez azt illiberális.

2023. nov. 21. 11:44
 13/18 anonim ***** válasza:
73%
Attól függ. Ha egy jó pasi nézi meg, vagy aki nekem is bejön, tőle bóknakcveszem, de amikor egy öreg alkoholista csávó stíröl meg az utcán, azt nagyon nem szeretem. 28/N
2023. nov. 21. 13:22
 14/18 anonim ***** válasza:
91%
#11 Szerintem arra gondol, hogy 40 éve simán rohangáltak a nők nyáron melltartó nélkül, mindenhol szabadon voltak a bimbók, ugráltak a cicik. Nem szóltak meg senkit, ha nagyobb volt a dekoltázs. A nők nem zavartatták magukat, ahogy a férfiak se. Ez az egész akkoriban még természetes volt. Utána valahogy a 90-es években ez a visszájára fordult...
2023. nov. 21. 13:30
 15/18 anonim ***** válasza:
50%

8-as

"Mindenki tudja kontrollálni magát, és azt is tudjuk, hogy az erőszakért börtön jár."

Talán az értelmes egészséges férfi tudja de van aki nem vagy nem érdekel. Máskülönben nem lenne ennyi erőszak. Sokan még mindig erre kenik, ezzel mentve fel magukat a tettek alól. Hisz a nő "provokálta" ki az erőszakot és a férfi "ösztönlény".

2023. nov. 21. 15:07
 16/18 anonim ***** válasza:
76%

#14 mert nyugatról bejött a melltartó divat.

Mint ahogy a borotvált pina is, ma mindenki borotválja, mert azt hiszi csak az a szép.

Érdekes, régen senkit nem zavart a szőrös, ha ápolt volt a bikinivonalon.

2023. nov. 21. 15:12
 17/18 anonim ***** válasza:
70%
Ha diszkréten rám pillant valaki azt bóknak veszem, de ha valaki feltűnően bámul, az nagyon zavaró tud lenni.
2023. nov. 21. 20:31
 18/18 anonim ***** válasza:
38%
11-es,s 13-as biztosan jó nagy,szembetünő,s természetes cicik vannak,gondolom,amik esetleg imádják,szeretik a kényeztetést,izgatást...
ápr. 3. 07:16
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!