Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az gáz ha én pasiként borotvál...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az gáz ha én pasiként borotválom a fenekem a barátnőm pedig nem?

Figyelt kérdés
Nekem full csupasz, a páromnak meg szőrös
2023. nov. 20. 06:57
1 2
 1/15 anonim válasza:
53%
Kérd meg, hogy szedje le ő is.
2023. nov. 20. 06:59
 2/15 anonim ***** válasza:
51%

Ha nektek rendben van.

Legalább a betyárkörtét nem viszed be az ágyba

2023. nov. 20. 06:59
 3/15 anonim ***** válasza:
21%

Gáz.

Adhatna magára ő is.

2023. nov. 20. 07:11
 4/15 anonim ***** válasza:
65%

Miért lenne gáz?

Mindenki maga dönti el mit szeret magán, és mit tolerál/szeret a párján

Nem gondolom igénytelennek azt aki a természetességet preferálja

Apám pl arra panaszkodott hogy anyámon nincs szőr pedig nem szőrtelenítés miatt, hanem rajta ennyi nő

2023. nov. 20. 08:30
 5/15 anonim ***** válasza:
79%
Nem gáz. A te tested, a te döntésed.
2023. nov. 20. 08:35
 6/15 anonim ***** válasza:
56%
Ha nektek kettőtöknek ez így megfelel, akkor ki előtt lenne "gáz"?
2023. nov. 20. 09:14
 7/15 anonim ***** válasza:
56%
Ha nektek ez így megfelel, akkor isten áldása. Az, hogy te leszeded, a te döntésed, nyilván megvan az okod rá, hogy ő nem szedi le, pedig az ő döntése, neki is biztos megvan a maga oka rá.
2023. nov. 20. 09:15
 8/15 anonim ***** válasza:
53%

A szőr egy természetes és egészséges dolog. Nem véletlenül van ott ahol. Meglehet kérdezni bármelyik orvost ezt fogja mondani. Tévhit hogy higiénikusabb borotvalva. Nem én találom ki ez tény.

Lehet az a véleményed hogy neked nem tetszik, de emiatt lenézni valakit és piszkálni gyerekes. (Ezt nem a kerdezőre értem)

Ha neked úgy jó hogy borotvalod és neki úgy hogy nem akkor semmi probléma. Esetleg megkérheted hogy a romantikus nagy estékre szedje le, persze csak ha akarja.

Én azt tartom gáznak hogy sokan rosszindulatúan ítélkeznek tévhitekre alapozva.

2023. nov. 20. 10:12
 9/15 anonim ***** válasza:
41%
Nem az a gáz hogy te igényes vagy inkább az hogy ő nem.
2023. nov. 20. 10:32
 10/15 anonim ***** válasza:
42%
#9 mi köze az igényességhez a természetesen növő szőr meghagyásához? Nekem pl nőgyógyászom mondta, hogy jobb lenne, ha meghagynák a nők a szőrt az intim területen, mert ha borotvával megvágja magát az ember azon a részen, valószínűleg el fog fertőződni, és nagyobb baj lesz, különösen ha az ember cukorbeteg, akkor olyan fertőzést tud kapni, hogy csak műtéttel lehet majd az elfertőződött részt kivágni. tehát higiénikusabb es igényesebb is a szőr meghagyása.
2023. nov. 20. 10:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!