Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lanyok! Gáz ha nyárára nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok! Gáz ha nyárára nem borotvalom le odalent? Nem nagyon birja a bőröm èg viszket pattanásos utánna! Nyáron melegbe meg erösebbek a tünetek! 26/N

Figyelt kérdés
Kort irjatok

2022. ápr. 10. 09:43
 1/10 anonim ***** válasza:
75%

Te azt várod hogy a lányoknak tetszen a suncid?

Miért nem a férfiakat kérdezed.

2022. ápr. 10. 09:45
 2/10 anonim ***** válasza:
75%
Ha nem borotválod rendszeresen akkor mindig is ilyen lesz. Hozzá kell szoknia a bőrödnek és elmúlik. Vagy simán nyírd rövidre, a legtöbb pasinak nem gond.
2022. ápr. 10. 09:45
 3/10 anonim ***** válasza:
Nekem teljesen mindegy hogy neked milyen a puncid
2022. ápr. 10. 09:52
 4/10 anonim ***** válasza:
50%
Elég büdös leszel odalent. Vágd csak simán rövidre ollóval, vagy hajvágó géppel.
 5/10 anonim ***** válasza:
66%
Nem gáz, ez mindenkinek a saját döntése. L.
 6/10 anonim ***** válasza:
43%

Heteró nőként miért nőket kérdezel?

4

Nem, nem lesz büdös az ember. Tudod, van egy olyan találmány, hogy zuhany. Nyári hőségben akár napi kétszer-háromszor-négyszer le lehet zuhanyozni, akár szőrös, akár nem szőrös. Egyébként nagyjából elképzelni sem tudom, hogy az ápolatlansággal meg az igénytelenséggel meg a szagokkal hogy függene össze a szőr hossza. Nekem speciel nem jönnek ki különböző dolgok a vaginámból, amik aztán megtelepszenek a szőrön. A hüvelyváladék is a bugyin köt ki, nem a szőrszálakon.

2022. ápr. 10. 10:12
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem borotváld, vagy kozmetikussal gyantáztasd.

31F

2022. ápr. 10. 11:01
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
26 évesen idáig jutottál ezzel? Nekem is baromi érzékeny a bőröm, mégis megoldom, mert undorodom a szőrtől. Annyi lehetőség van, minőségi borotvák, trimmelő gépek, kozmetikus...
2022. ápr. 10. 12:04
 9/10 anonim ***** válasza:
0%
4. Te se leszel butább már.
2022. ápr. 10. 12:18
 10/10 anonim ***** válasza:
31%

Konkrétan imádnék egy olyan nőt végre, aki nem borotválja, hanem meghagyja a szőrt. Nagyon tetszik a szőrös punci. Amúgy hogy ne az én perverzióimmal befolyásoljalak, adok egy tippet is: nyírd rövidre trimmerrel, ha mégis zavar a nagy szőr. Én is egy ideig rövidre vágtam a szőrt a farkamon, és mindig trimmeltem, az a bőrt is kíméli, vagyis nem árt neki. És a rövidere vágott punciszőr már sok pasinak tetszik, nem olyan, mintha egyáltalán nem vágnád. 26 f

Mégvalami: utálom, mikor mindenkit megvádolnak ezen az oldalon, hogy tuti fiú írta ki ezt a kérdést... De itt ezerszázalék, hogy erről van szó. Csak a kérdező már belekeveredett, hogy N vagy F betűt írjon.

2022. ápr. 10. 12:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!