Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok! Gáz ha nyárára nem borotvalom le odalent? Nem nagyon birja a bőröm èg viszket pattanásos utánna! Nyáron melegbe meg erösebbek a tünetek! 26/N
Te azt várod hogy a lányoknak tetszen a suncid?
Miért nem a férfiakat kérdezed.
Heteró nőként miért nőket kérdezel?
4
Nem, nem lesz büdös az ember. Tudod, van egy olyan találmány, hogy zuhany. Nyári hőségben akár napi kétszer-háromszor-négyszer le lehet zuhanyozni, akár szőrös, akár nem szőrös. Egyébként nagyjából elképzelni sem tudom, hogy az ápolatlansággal meg az igénytelenséggel meg a szagokkal hogy függene össze a szőr hossza. Nekem speciel nem jönnek ki különböző dolgok a vaginámból, amik aztán megtelepszenek a szőrön. A hüvelyváladék is a bugyin köt ki, nem a szőrszálakon.
Szerintem borotváld, vagy kozmetikussal gyantáztasd.
31F
Konkrétan imádnék egy olyan nőt végre, aki nem borotválja, hanem meghagyja a szőrt. Nagyon tetszik a szőrös punci. Amúgy hogy ne az én perverzióimmal befolyásoljalak, adok egy tippet is: nyírd rövidre trimmerrel, ha mégis zavar a nagy szőr. Én is egy ideig rövidre vágtam a szőrt a farkamon, és mindig trimmeltem, az a bőrt is kíméli, vagyis nem árt neki. És a rövidere vágott punciszőr már sok pasinak tetszik, nem olyan, mintha egyáltalán nem vágnád. 26 f
Mégvalami: utálom, mikor mindenkit megvádolnak ezen az oldalon, hogy tuti fiú írta ki ezt a kérdést... De itt ezerszázalék, hogy erről van szó. Csak a kérdező már belekeveredett, hogy N vagy F betűt írjon.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!