Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csajok miért preferálják a borotvált péniszt? Milyen előnye van, ha borotválom azon kívül, hogy nem kerül szőr a szájába szopásnál? Fiúk, ezen kívül ti tapasztaltok más pozitívumot? 27/F
Könnyebb mosni, kevésbé izzad, esztétikusabb, nem potyogtatsz a wc-re 10cm fanszőrszálakat ami undorító, kevésbé zavaró az óvszer felhúzásánál ha nincs ott 10cm fanszőrszál
Amúgy ennyi erővel azt is megkérdezhetném a szakállunkat miért vágjuk vagy a hajunkat miért vágjuk
1# Milyen 10 centi?
És amiket leírtál az nem azért van mert szőrös az illető hanem mert igénytelen.
Vizuálisan is nagyobb, pláne a vérpénisz, lehet jobban rákívánnak. Párkapcsolatban nyilván nem a méret a lényeg, de sosem lehet tudni, hogy tudat alatt mit indukál.
Nekem dús, hosszú fanszőröm és vérpéniszem van. Ha nem trimmelem, a fele látszik ki a brének, kb rá sem ismerek akkor, ha lenyesem a szőrt. Önbizalmamnak ad egy löketet, amikor látom a lankadt péniszem, nem pedig egy erdőt, valami kilátóval a tetején.
Nem igazán szeretem ha még a szőrét is kell közbe szedegetnem kifele a számból
46N
Még egy szavazat a trimmeltre. 🤩
N
Én nem találkoztam még olyan lánnyal, aki a csupaszt szereti.
Egyébként sztem elég hülyén néz ki egy pasi, ha mindenhol szőrös, farkánál meg csupasz.
32f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!