Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A csajok miért preferálják a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csajok miért preferálják a borotvált péniszt? Milyen előnye van, ha borotválom azon kívül, hogy nem kerül szőr a szájába szopásnál? Fiúk, ezen kívül ti tapasztaltok más pozitívumot? 27/F

Figyelt kérdés
Olvasgatom itt a gyakorin, hogy a lányok a szőrtelen farokra szavaznak. Kérdem én miért? Milyen más előnye van a szopást leszámítva, hogy nem megy a szájába szőrszál? Bár ezt is kicsit kétlem, mert a farkamat és nem felette a fanszőrömnél szopja. Azt még megértem, ha vkinek olyan kicsi, hogy a szőrtök nem látszik és akkor ezzel segít magán. De mást előnyt nem nagyon látok.

2023. júl. 31. 18:44
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Én borotválom rendesen. A feleségemnek ez tetszik, meg mondjuk nekem is.
2023. aug. 1. 04:47
 12/17 anonim ***** válasza:
Ez tévhit.
2023. aug. 1. 07:27
 13/17 A kérdező kommentje:
4-es válaszoló, igazad van. Amit az 1-es írt az az igénytelenség. Én 3-4 centire szoktam visszavágni és teljsen rendben néz ki szerintem. Ha nem nyúlnék hozzá valóban kétszeres lenne a hossza. Az óvszer felhúzásnál nekem nincs olyan probléma, amit írt. Illetve szerintem könnyű tisztán tartani a fanszőrt. Nekem volt olyan barátnőm, aki kifejezetten szeretett beletúrni.
2023. aug. 1. 09:31
 14/17 A kérdező kommentje:
Megint csak nem értem a szájból szőrt szedegetést. Nekem senki nem panaszkodott erre. Elvégre a szőrszálakat nem kapja be. Nekem a töve körül nő :D a zacskóról meg leszedem, mert szeretem, ha ott is kapok kényeztetést. A szőr egyébként általában akkor hullik, ha már elérte a max hosszát (én így tapasztaltam magamon, amikor full natur voltam) és akkor az emberünk tényleg hozzá sem nyúl.
2023. aug. 1. 09:33
 15/17 anonim ***** válasza:

Ez egy tipikusan olyan kérdés, ami csupán ízlés dolga.

Teázol vagy kávézol? Vagy mindkettő bejön?

Pizza vagy sajttal töltött pulykamell? Vagy mindkettő?

Nike vagy Adidas? Vagy mindkettő?

Porsche vagy Ferrari? Vagy mindkettő?

Ágyban vagy a természet lágy ölén szeretkezni? Esetleg mindkettő?

Ízlésbeli dolgokról csak ostoba emberek nyitnak vitát, és/vagy mennek bele egy ilyen vitába.

És természetesen mindenkinek megvannak az "adekvát magyarazatai" az ízlésbeli dolgaihoz, ami másnak nem jön be, vagy nem úgy...😂

2023. aug. 1. 16:08
 16/17 anonim ***** válasza:

Tehát a konkrét válasz egy ilyen ízlésbeli kérdésre csak ez lehet:

Ahogy neked a legjobb, amitől a legjobban érzed magad!

(És csak halkan jegyzem meg, hogy csupán a "szürke és hétköznapi embereknek" nincs egyéniségük, saját stílusuk, és saját ízlésük mindenféle "külső segítség" nélkül...😉)

2023. aug. 1. 16:15
 17/17 Katica997 ***** válasza:
100%
Az már zavaró, ha valóban a szőrszálak mennek a számba. ugyanakkor a csupasz sem vonzó számomra,az igazság a kettő között van félúton, a trimmeltnél.
2023. aug. 8. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!