Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, első szexeteket hogy bírtátok, hány percig kb.? Csak őszintén ;)
Alkalmi volt, vagy kapcsolat?
Hány pasival volt előttetek a lány?
Hány évesek voltatok és mennyi a lány?
Akkor hányszor élveztetek el és a partneretek?
A legelső aktust kb 3 percig bírtam nagy nehezen. Utána nem sokkal újrakezdtük, akkor már fél óráig tartott, de inkább mert izomból fogytam el.
Alkalmi volt, vagy kapcsolat?
Kapcsolat volt
Hány pasival volt előttetek a lány?
2-vel
Hány évesek voltatok és mennyi a lány?
17 mindketten
Akkor hányszor élveztetek el és a partneretek?
Én kétszer, partner 1-szer (oráltól)
Kapcsolat volt, szerintem 4-5 pasija lehetett előttem, én 21 voltam a lány meg 19.
Nem emlékszem pontosan, de elég sokáig bírtam, én valamiért nagyon nem bírom a gumit, nagyon letompít, úgyhogy vagy 20 percig dugtam a csajt, utána levettük a gumit és bekapta, aztán olyan 3-4 perc alatt elmentem. A vicc az, hogy máig nem tudja, hogy nekem ő volt az első.
22 voltam, a lány 21.
Neki 1 vagy 2 pasija volt előttem, nem volt szűz.
Kb. 5 perc alatt elmentem, ő nem. A következő menetek már kiadós, tartalmas dugások voltak.
Utána még 3,5 évig gyűjtögettük a közös szextapasztalatokat.
3 perc lehetett.. maximum.
Úgy állt a cerka mint a szabadságszobor előtte már 1 órán keresztül.
Kapcsolat volt, mindketten 17 évesek voltunk és a lánynak volt már előttem egy barátja szal a szüzességét nem én vettem el.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!