Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, első szexeteket hogy bírtátok, hány percig kb.? Csak őszintén ;)
Alkalmi volt, vagy kapcsolat?
Hány pasival volt előttetek a lány?
Hány évesek voltatok és mennyi a lány?
Akkor hányszor élveztetek el és a partneretek?
Én 14 voltam a csaj 16.
Kb 45 másodpercig tarthatott.
:D
Nettó 4 perc körül. Nagyon kicsi volt a gumi, alig ment fel. Nulladikra elélveztem, miközben raktam fel. Utána újrapróbáltuk.
Második alkalomtól addig bírtam, ameddig akartam, az már 20-30 perc volt.
22 22 0 kapcsolat
Második vagy harmadik alkalommal élvezett csak el, és akkoriban még elég sok idő kellett neki/nekünk hozzá.
Fiúk, első szexeteket hogy bírtátok, hány percig kb.?
- az első élvezésem akkor volt mikor hátra húzta a bőrt a farkamon. A második kicsit később, néhány perc szopás után. A harmadik punciba volt kb 5 perc dugás után.
Alkalmi volt, vagy kapcsolat?
- több alkalmi
Hány pasival volt előttetek a lány?
- nem tudom, de jó sok lehetett
Hány évesek voltatok és mennyi a lány?
- én 15, a lány 28 volt akkor
Akkor hányszor élveztetek el és a partneretek?
Én 5-ször. A lány 2-szer, talán 3-szor
45F
Mindketten 18 évesek voltunk, hosszabb párkapcsolat után.
Mindketten élveztük, de egyikünknek sem sikerült elmenni, túlságosan izgultunk.
Leginkább azért írom, hogy lássátok, ilyen is előfordul. :)
(Korábban a lány már rengetegszer kielégített engem kézzel-szájjal, és néhányszor én is őt ujjazással és ruhán keresztül dörzsöléssel.)
Alkalmi volt, én 20, ő talán 21.
Mindig tudtam, hogy nem vagyok gyorstüzelő, valahogy éreztem. Attól jobban tartottam, hogy nek fog felállni.
Végül, minden rendben ment.
Én 22 voltam, ő 25.
Alig hogy rám ült lovaglóban, beillesztette magának a farkam, és már lőttem is. Talán ha 5 másodperc volt.
Full őszintén, alkalminak indult, de több lett belőle, igaz nem sokkal, de a lány belém szeretett és együtt voltam vele ez miatt.
Előttem nagyon sokkal volt, egy igazi ribi volt, ezért sem akartam vele lenni nagyon, de végül úgy döntöttem legyen. Én 21 a lány 24. Nem élveztem el egyáltalán, 2 órán keresztül szexeltunk és a lány sem ment el. Utána 3-4. próbálkozásra sikerült elmennem, a csaj tiszta ideg volt már, azt hitte miatta, de igazából ilyen vagyok, vannak idők mikor a végtelenségig bírom, máskor meg pár percet. A csaj végül sokadik alkalommal ment el nyalástól, aztán ráhangolódtam és minden alkalommal elment többször is nyalástól, huvelyileg viszonylag kevésszer.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!