Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy mondjam el a férjemnek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam el a férjemnek hogy így elveszi a kedvem a szextől?

Figyelt kérdés
Pár hónapja azt csinálja hogy csomószor ujjával nyelvével felizgat de mikor majdnem elélveznék abbahagyja. Ilyenkor fejben màr annyira elmegy a kedvem a szextől hogy legszívesebben abbahagynám. Aztán már úgy zárul az egész aktus hogy el se tudok élvezni. A farkát is 5 mpként kiveszi semmi kedvem már szexelni az az igazság nyalás ujjazás 2-3 mp aztán abbahagyja. Így nem tudok izgalomban maradni
2023. nov. 19. 16:27
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Kb így ahogy leírtad
2023. nov. 19. 16:32
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Pont így ahogy ide leírtad. Kérd meg hogy ne így csinálja, mondd el hogy lenne jó neked. Szóból ért az ember, vagy ha abból se akkor ott már nagyobb a gond.
2023. nov. 19. 16:32
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
látszik hogy kor és a tudásnak nincs köze egymáshoz
2023. nov. 19. 16:34
 4/15 anonim ***** válasza:
79%
Mondtad már ezt neki? Miért veszi ki folyton, gyorsan elmenne különben?
2023. nov. 19. 16:38
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem!

Dugtok de nem mertek őszinték lenni egymáshoz? Nem merítek megbeszélni, elmondani a másiknak, hogy ki mit szeret illetve mit nem szeret? Hogy a fenébe van ez?

Nem értem!

2023. nov. 19. 16:39
 6/15 A kérdező kommentje:
Egyszer finoman próbáltam utalni rá és megsértődött. A mellbimbómat meg nem szeretem ha nyalja nekem nem jó érzés és elmondtam neki de ugyanúgy csinálja és megsértődik ha ellököm.
2023. nov. 19. 16:41
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Felnőttek vagytok, és nem tudjátok megbeszélni?
2023. nov. 19. 16:41
 8/15 anonim ***** válasza:
71%

Ismerem ezt az embertípúst. Ha szólsz neki hogy szeretnéd akkor vérig van sértve. Mert ő jobban tudja mi a jó neked mint te magad. Öntelt, önelégült hólyagok.

Sok ilyennel találkoztam, sőt az a kevés akivel ezt meg lehet beszélni.

Szerencsére én megtehetem hogy egy alkalom után kirúgom.

Sajnállak. Mond neki ha szarul csinálja és szólsz és erre megsértődik akkor nincs szex.

2023. nov. 19. 16:56
 9/15 anonim ***** válasza:
Akkor miért nem lépsz? Nem veszi tudomásul, akkor szia! Nem értem.
2023. nov. 19. 17:04
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Eddig is ennyire nem ment a szex köztetek?

Hogy lett ez az ember a férjed?

2023. nov. 19. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!