Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el a férjemnek hogy így elveszi a kedvem a szextől?
Figyelt kérdés
Pár hónapja azt csinálja hogy csomószor ujjával nyelvével felizgat de mikor majdnem elélveznék abbahagyja. Ilyenkor fejben màr annyira elmegy a kedvem a szextől hogy legszívesebben abbahagynám. Aztán már úgy zárul az egész aktus hogy el se tudok élvezni. A farkát is 5 mpként kiveszi semmi kedvem már szexelni az az igazság nyalás ujjazás 2-3 mp aztán abbahagyja. Így nem tudok izgalomban maradni2023. nov. 19. 16:27
2/15 anonim válasza:
Pont így ahogy ide leírtad. Kérd meg hogy ne így csinálja, mondd el hogy lenne jó neked. Szóból ért az ember, vagy ha abból se akkor ott már nagyobb a gond.
3/15 anonim válasza:
látszik hogy kor és a tudásnak nincs köze egymáshoz
4/15 anonim válasza:
Mondtad már ezt neki? Miért veszi ki folyton, gyorsan elmenne különben?
5/15 anonim válasza:
Nem értem!
Dugtok de nem mertek őszinték lenni egymáshoz? Nem merítek megbeszélni, elmondani a másiknak, hogy ki mit szeret illetve mit nem szeret? Hogy a fenébe van ez?
Nem értem!
6/15 A kérdező kommentje:
Egyszer finoman próbáltam utalni rá és megsértődött. A mellbimbómat meg nem szeretem ha nyalja nekem nem jó érzés és elmondtam neki de ugyanúgy csinálja és megsértődik ha ellököm.
2023. nov. 19. 16:41
7/15 anonim válasza:
Felnőttek vagytok, és nem tudjátok megbeszélni?
8/15 anonim válasza:
Ismerem ezt az embertípúst. Ha szólsz neki hogy szeretnéd akkor vérig van sértve. Mert ő jobban tudja mi a jó neked mint te magad. Öntelt, önelégült hólyagok.
Sok ilyennel találkoztam, sőt az a kevés akivel ezt meg lehet beszélni.
Szerencsére én megtehetem hogy egy alkalom után kirúgom.
Sajnállak. Mond neki ha szarul csinálja és szólsz és erre megsértődik akkor nincs szex.
9/15 anonim válasza:
Akkor miért nem lépsz? Nem veszi tudomásul, akkor szia! Nem értem.
10/15 anonim válasza:
Eddig is ennyire nem ment a szex köztetek?
Hogy lett ez az ember a férjed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!