Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el a férjemnek, hogy szeretném egy lánnyal is kipróbálni?
Figyelt kérdés
Félreértés ne essék nem vagyok leszbikus. Szeretem a férjem is de nagyon régóta vonz hogy egy lánnyal is kipróbáljam a szexet. Főleg hogy én kényeztessem őt. Akár abban is benne lennék hogy hármasban csináljuk ha így kipróbálhatom. Hogy tálalnátok egy ilyet?
25/N
2023. jún. 14. 13:07
1/13 anonim válasza:
Arra könnyebb lesz rávenned a férjedet, hogy hármasban egy másik nővel próbáljátok ki. Így add neki elő. :-)
2/13 anonim válasza:
Majd aztan ne gyere ide sirni, ha el kezd tavolodni a ferjed…
4/13 anonim válasza:
Hát hármasban lehet belemegy, de utána ne legyen sírás ha tényleg eltávolodtok egymástól.
5/13 anonim válasza:
3-as, ez hülyeség. Aki férfival és nővel is kívánja, az nem leszbikus, hanem biszexuális.
6/13 anonim válasza:
Jo igazad van, de attol meg not is kivan
7/13 anonim válasza:
Mivel te vagy a nő, szerintem ne aggódd túl ezt a témát! A legtöbb pasi örülne, ha a csaja azzal állna elő, hogy szeretne bevenni a buliba egy másik nőt harmadiknak. Esetleg szex közben beszélgessetek és fantáziáljatok arról, hogy milyen lenne, ha ott lenne még egy lány, miket csinálnátok vele. A végén tuti megkérdezi, hogy a valóságban is kipróbálnád-e. Fordított esetben szokott gond lenni, mert olyankor a nők szeretnek megsértődni és kevésnek gondolni magukat.
8/13 anonim válasza:
Én elmondtam tavaly a férjemnek, ezt szerettem volna szülinapjára adni neki, hogy hármasozzunk egy nővel, ő meg leoffolt. Én simán elmondtam neki, gondoltam, még örülni is fog. Melyik egészséges hetero férfi ne örülne egy ilyen szülinapi ajándéknak??? Amúgy kérdező, bennem ugyanez volt. Szeretnék kényeztetni egy nőt. Amúgy nagyon nehéz találni erre nőt, nagyobb esély van párt találni párcserére, szexrandin.
9/13 anonim válasza:
Lehet hármas a férjed is izgatná
10/13 anonim válasza:
8-as pont hogy az egészséges heteró férfi mond nemet a hármasra, akkor is, ha a harmadik fél egy nő volna. Inkább örülnék neki, hogy a férjed normális beálitottságú, és a szexet csakis érzelmi intimitással műveli. Abba pedig nem fér bele egy harmadik fél. Akkor sem ha nő lenne az. Inkább becsülnéd meg a férjed hogy nem egy primitív surmó, hogy hármasban még egy nővel? Én vagyok az Istenkirály mentalitású. Vannak nők akik nem becsülik a normális férfit, hát te is ilyen vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!