Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A tinderen fizetni kell a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A tinderen fizetni kell a regisztrációkor? Érdemes egy 40 feletti nőnek kipróbálni?

Figyelt kérdés
2021. aug. 27. 07:51
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
88%
nem kell fizetni, es egy probat meger, bar keszulj fel ra, hogy borzalmas a felhozatal es sok turelem kell hozza, hogy ertekelheto ferfira akadj. hajra!
2021. aug. 27. 07:55
 2/15 anonim ***** válasza:
72%
senkinek nem érdemes
2021. aug. 27. 07:58
 3/15 anonim ***** válasza:
57%
De nem úgy van hogy csak akkor válaszolhatsz, ha fizetsz? Vagy csak napi meghatározott választ küldhetsz? Vagy hogy nem dob fel másoknak, tehát csak pörgeted, de szinte láthatatlan vagy?
2021. aug. 27. 07:59
 4/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Nem komoly kapcsolatot keresek, inkább tartósabb szexpartnert, akivel időnként lehet mást is csinálni.
2021. aug. 27. 08:00
 5/15 anonim ***** válasza:
73%

3: nem, válaszolni ingyenes.

érdemes kipróbálni, ha nem szereted-, és folyamatos csalódásnak akarod kitenni magadat. Jó ha tudod, hogy a tinder úgy működik, hogy először azokat a pasikat fogja felhozni, akik a legkelendőbbek, így ők leginkább a zavarosban halásznak és elhiszik magukról, hogy minden nőt megkaphatnak.

Pár száz profil után jönnek a futottak még kategóriás pasik, na azok meg olyanok is.

Szánalmas a mai társkeresési piac, jobb személyesen ismerkedni.

2021. aug. 27. 08:03
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
#5 Köszi, de negyvenes nőként nem tudok élőben ismerkedni. Nem én vagyok a kérdező, én korban hozzám illő férfit keresnék komoly kapcsolatra, viszont a többi társkeresőn nincsenek fent sokan (aktívan, úgy értem). De akkor a tinder még mindig inkább szexpartner kereső, akkor inkább meghagyom másnak.
2021. aug. 27. 08:06
 7/15 A kérdező kommentje:
Valaki kérdezte privátban, hogy ez most komoly? Egyelőre csak gondoltam rá, hogy megpróbálom. Azért is kérdeztem itt rá előbb. Élőben nem ismerkednek már az emberek. Szórakozóhelyekre meg nincsen kedvem járni.
2021. aug. 27. 08:10
 8/15 anonim ***** válasza:
90%

Érdemes. 40 feletti nőként regisztráltam. Persze sokféle férfi van fent, sokat kell "szelektálni". Vannak olyanok is, akik tartós kapcsolatot keresnek. Hogy komoly lesz-e, az meg úgyis menet közben derül ki.

Töltsd ki a profilod, írd ki, hogy nagyjából mit szeretnél, mit tudsz nyújtani és akkor jó eséllyel olyanokkal találjátok meg egymást, akivel egyeznek az elképzelések. Pár üzenetváltásból, egy gyors kávézásból pedig kiderül több is.

2021. aug. 27. 08:13
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Negyvenes nő vagyok én is. Pár napig voltam fent a Tinderen, nekem nagyon kiábrándító volt. A válásom után úgy gondoltam egy rövid ideig, hogy a szexkapcsolat nekem való. Lapozgatsz a pasik között, húspiac az egész.

Azóta körvonalazódott, hogy normális kapcsolatot szeretnék. Azt tervezem, hogy társkereső irodába fogok próbálkozni. Ósdinak hangzik, de a netes ismerkedésről nem jó a tapasztalatom.

2021. aug. 27. 08:37
 10/15 anonim ***** válasza:
64%
Érdekes, én az előző két barátomat a Tinderről, a mostanit pedig a facebook társkeresőről ismerem. Biztos én csináltam valamit rosszul:D
2021. aug. 27. 08:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!