Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A tinderen fizetni kell a regisztrációkor? Érdemes egy 40 feletti nőnek kipróbálni?
3: nem, válaszolni ingyenes.
érdemes kipróbálni, ha nem szereted-, és folyamatos csalódásnak akarod kitenni magadat. Jó ha tudod, hogy a tinder úgy működik, hogy először azokat a pasikat fogja felhozni, akik a legkelendőbbek, így ők leginkább a zavarosban halásznak és elhiszik magukról, hogy minden nőt megkaphatnak.
Pár száz profil után jönnek a futottak még kategóriás pasik, na azok meg olyanok is.
Szánalmas a mai társkeresési piac, jobb személyesen ismerkedni.
Érdemes. 40 feletti nőként regisztráltam. Persze sokféle férfi van fent, sokat kell "szelektálni". Vannak olyanok is, akik tartós kapcsolatot keresnek. Hogy komoly lesz-e, az meg úgyis menet közben derül ki.
Töltsd ki a profilod, írd ki, hogy nagyjából mit szeretnél, mit tudsz nyújtani és akkor jó eséllyel olyanokkal találjátok meg egymást, akivel egyeznek az elképzelések. Pár üzenetváltásból, egy gyors kávézásból pedig kiderül több is.
Negyvenes nő vagyok én is. Pár napig voltam fent a Tinderen, nekem nagyon kiábrándító volt. A válásom után úgy gondoltam egy rövid ideig, hogy a szexkapcsolat nekem való. Lapozgatsz a pasik között, húspiac az egész.
Azóta körvonalazódott, hogy normális kapcsolatot szeretnék. Azt tervezem, hogy társkereső irodába fogok próbálkozni. Ósdinak hangzik, de a netes ismerkedésről nem jó a tapasztalatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!