Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A tinderen fizetni kell a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A tinderen fizetni kell a regisztrációkor? Érdemes egy 40 feletti nőnek kipróbálni?

Figyelt kérdés
2021. aug. 27. 07:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Senki nem állította, hogy rosszul csináltad, de azért számít az életkorod is, az pedig, hogy az előző két "barátodról" beszélsz, nem párkapcsolatodról, azt is sugallja, hogy esetleg nem ugyanazt kerested/találtad, mint ami nekünk kell. Meg lehet, hogy volt gyomrod tovább halászni a zavarosban. Én normál társkeresőből is kiábrándultam, azért nem vagyok fenn sehol majdnem egy éve.
2021. aug. 27. 09:03
 12/15 anonim ***** válasza:
gondoltam egyértelmű, hogy a barát párkapcsolatot jelent ebben a kontextusban.
2021. aug. 27. 09:05
 13/15 anonim ***** válasza:
66%
Akkor fogalmazzunk úgy, hogy aki egy párt keres jó esetben örökre, annak nem érdekes annyira, hogy te az elmúlt években hány barátot találtál. Ha egy (mai napig) tartós kapcsolatod lett volna onnan az érdekes lett volna.
2021. aug. 27. 16:18
 14/15 anonim ***** válasza:
0%
Az akadékoskodás a hobbid? Szerintem ne ismerkedj sehol!
2021. aug. 27. 16:21
 15/15 anonim ***** válasza:

Szerintem érdemes, és ha csak szexpartnert keresel, akkor lazán találsz. persze, ha elszállt igényekkel rendelkezel, mint az előtted írók, akkor nem.

#5 ne add fel, vannak párkapcsolatot kereső férfiak is.

2021. aug. 27. 17:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!