Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasik ti mennyire mertek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik ti mennyire mertek a fétisetekről beszélni?

Figyelt kérdés
Tegyük fel nem vagytok kapcsolatban, felmernétek hozni a dolgot egy nőnek?

2023. nov. 18. 20:58
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%

Fel merem, sőt! Eleve ez alapján keresek, mert aki nem fogadja el azzal amúgy sem jönnénk ki jól egy párkapcsolatban.

Hozzáteszem, ha nem vagy 0 km-s és van élettapasztalatod akkor rá tudsz érezni hogy ki mennyire lenne rá nyitott. S ahol azt látod 0.0 az affinitás ott csak max dugni akarsz és kész.

2023. nov. 18. 22:11
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

Engem elég perverz dolgok is izgatnak és simán felhozom már az online ismerkedés során, hogy tudjam mit gondol a másik és akarok e vele ismerkedni.

30F

2023. nov. 18. 22:17
 13/28 anonim ***** válasza:
Nem érzem azt, hogy kapcsolaton kívül különösebben részletezni kéne bárki előtt is a szexuális vágyaimat.
2023. nov. 18. 22:26
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
Én lány vagyok, mindig mikor ismerkedtem még azelőtt beszéltem ilyenekről férfiakkal, hogy eljutottunk volna a hálószobáig. Az ilyenekről szerintem fontos beszélni, nehogy aztán esetleg kialakuljon valami majd utólag derüljön ki, hogy amúgy van valami ami számomra tabu neki meg fontos, hogy legyen. Jobb az elején tisztázni.
2023. nov. 18. 22:40
 15/28 anonim ***** válasza:
100%

Igen, de nem lehet elégszer hangsúlyozni jelentős különbség van a között, hogy a megfelelő fázisban kérdezel rá, vagy gyakorlatilag tök ismeretlenül elkezdeni traktálni valakit a szexuális szokásokkal.

S az sem mindegy, hogy az adott fétis, vágy mennyire elfogadott.

2023. nov. 18. 22:55
 16/28 anonim ***** válasza:
Nem szívesen mesélek róla senkinek élőben, mert ritka fétis, éppen ezért nem nagyon értené meg senki, mi benne a jó.
2023. nov. 18. 23:50
 17/28 anonim ***** válasza:
88%
A nő személyiségétől függ, hogy felhoznám témának, vagy sem a lábfétisemet.
2023. nov. 19. 00:30
 18/28 anonim ***** válasza:
53%
Alap, jobb ezeket az elején tisztázni!
2023. nov. 19. 01:43
 19/28 anonim ***** válasza:
Kérdező Te Nő vagy?
2023. nov. 19. 06:02
 20/28 anonim ***** válasza:

Amig nem vagyunk kapcsolatban még könnyeb is.

Nincs tétje..

2023. nov. 19. 08:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!