Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik ti mennyire mertek a fétisetekről beszélni?
4-es vagyok
Az egyik exem is benne volt a fétisembe. Meg volt egy szex kapcsolatom ott is benne volt a lány. Viszont maguktól nem csinálta volna egyik sem. Vagy is az exemet egy picit, ahogy csináltuk elkezdte izgatni.
Én már sok mindennel találkoztam nőknél, mint fétis de legtöbbször csak olyan szinten, hogy megosztotta velem és beszéltünk róla. Szerintem a találás kérdése nagyon fontos, a legtöbb nőnél ez sokat számít. Én úgy gondolom, ha nem nagyon elborult és nem csak ebből áll a szex és normálisan tálalod akkor a legtöbb dolog bejöhet nekik, de nyilván nem mindegy, hogy mi a fétis.
Szerintem ami itt nagyon népszerűnek tűnik (Lásd: Cuckold cucc) egyáltalán nem jön be a való életben a nőknek, hiába tetszik nekik a hármas szex, meg bizonyos felállások, ez a fétis eléggé szembe megy azzal, hogy a párjukra férfiként tudjanak tekinteni ami szerintem a legtöbb nőnek fontos. Pont ebből fakadóan az ilyen taposós és alázó fétisek sem nyerők általában a nők körében.
Domináns dologra viszont szerintem a nők 80-85% simán vevő.. kezdve a fenekelés, bilincs, kikötözés, szem bekötés vagy a durvább szex, esetleg egy vadabb szoptatás.. szóval az ilyesmi sok nőnek tetszik, mert szeretik, ha alárendelt szerepben lehetnek. De nyilván nem mindenki és nem is minden alkalommal. De ilyenre például szerintem simán lehet párt találni, még arra, nem igazán ha csak azzal zaklatod őket, hogy ugyan tapossanak már meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!