Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok. Egy nagyon szexi pasinál is gond a 14 cm-es pénisz?
Figyelt kérdés
2023. nov. 18. 11:00
A kérdező szavazást indított:
Elég a pénisze
Keresnék nagyobb farkút
25 szavazat
1/11 anonim válasza:
Már nagyon unalmas hogy minden nap felteszi valaki ezt a kérdést majd álprofilokkal válaszol/szavaz.
Mert nekem azt ne mondja valaki hogy ugyan olyan stílusban ugyan olyan szóhasználattal ír mindenki.
Na mégegyszer és utoljára. 14 cm átlagos. Ennél jóval kisebbel is boldog kapcsolatban élnek férfiak. Ha tudod használni nincs gond, ha nem akkor lehet 20 cm is akkor se lesz jó.
Ha valaki szexkapcsolatot vagy 1 északást akar akkor nyilván olyan testű embert keres aki neki a legideálisabb.
Egyébként az értelmesebbje nem így néz párt.
2/11 anonim válasza:
Engem mindig kidobtak, elhajtottak. Hosszútávon nem tűrtek meg. Alkalmiból nem lett több alkalom.
3/11 anonim válasza:
És igen, elég szexi pasi voltam, de már nem foglalkozom a külsőmmel annyira.
4/11 anonim válasza:
Hosszra teljesen jó. Egyéb paraméterei?
5/11 anonim válasza:
Azért dobtak ki, mert figyelmetlen vagy, nem tudsz egy nővel bánni, és fogalmad sincs, hogyan kell szexelni.
Azt hiszed, hogy tudod, de nem tudod.
6/11 anonim válasza:
Én 13cm-rrel is elég voltam már jópár nőnek :D
7/11 anonim válasza:
#1 Nekem meg az unalmas hogy mindig lehazudjátok az égről a csillagot is. 14cm nagyon gáznak számít már ne is haragudj. Magamról is tudom ezt, nem kell másnak erről lódítani mert csak becsapjátok inkább.
8/11 anonim válasza:
A komplexusos férfiak sugározzák magukból a kisebbségi érzést, amit a nők észrevesznek, és elkerülik öket, minél messzebbről.
9/11 anonim válasza:
#8 Csak ne felejtsd el hogy miként alakult ki ez náluk. Pár visszautasítás után amit a nők okoztak neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!