Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok. Egy nagyon szexi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok. Egy nagyon szexi pasinál is gond a 14 cm-es pénisz?

Figyelt kérdés

2023. nov. 18. 11:00
A kérdező szavazást indított:
Elég a pénisze
Keresnék nagyobb farkút
25 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
95%

Már nagyon unalmas hogy minden nap felteszi valaki ezt a kérdést majd álprofilokkal válaszol/szavaz.

Mert nekem azt ne mondja valaki hogy ugyan olyan stílusban ugyan olyan szóhasználattal ír mindenki.

Na mégegyszer és utoljára. 14 cm átlagos. Ennél jóval kisebbel is boldog kapcsolatban élnek férfiak. Ha tudod használni nincs gond, ha nem akkor lehet 20 cm is akkor se lesz jó.

Ha valaki szexkapcsolatot vagy 1 északást akar akkor nyilván olyan testű embert keres aki neki a legideálisabb.

Egyébként az értelmesebbje nem így néz párt.

2023. nov. 18. 11:37
 2/11 anonim ***** válasza:
42%
Engem mindig kidobtak, elhajtottak. Hosszútávon nem tűrtek meg. Alkalmiból nem lett több alkalom.
2023. nov. 18. 11:41
 3/11 anonim ***** válasza:
46%
És igen, elég szexi pasi voltam, de már nem foglalkozom a külsőmmel annyira.
2023. nov. 18. 11:41
 4/11 anonim ***** válasza:
67%
Hosszra teljesen jó. Egyéb paraméterei?
2023. nov. 18. 11:57
 5/11 anonim ***** válasza:
79%

Azért dobtak ki, mert figyelmetlen vagy, nem tudsz egy nővel bánni, és fogalmad sincs, hogyan kell szexelni.

Azt hiszed, hogy tudod, de nem tudod.

2023. nov. 18. 12:09
 6/11 anonim ***** válasza:
86%
Én 13cm-rrel is elég voltam már jópár nőnek :D
2023. nov. 18. 12:09
 7/11 anonim ***** válasza:
28%
#1 Nekem meg az unalmas hogy mindig lehazudjátok az égről a csillagot is. 14cm nagyon gáznak számít már ne is haragudj. Magamról is tudom ezt, nem kell másnak erről lódítani mert csak becsapjátok inkább.
2023. nov. 18. 12:43
 8/11 anonim ***** válasza:
90%
A komplexusos férfiak sugározzák magukból a kisebbségi érzést, amit a nők észrevesznek, és elkerülik öket, minél messzebbről.
2023. nov. 18. 13:19
 9/11 anonim ***** válasza:
75%
#8 Csak ne felejtsd el hogy miként alakult ki ez náluk. Pár visszautasítás után amit a nők okoztak neki.
2023. nov. 18. 13:22
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Vastagsága jobban erdkelne😀😍
2023. nov. 18. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!